Sivasspor, 4 büyüklere sahasında geçit vermedi

Sivasspor, 4 büyüklere sahasında geçit vermedi

Turkcell Süper Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, ligde geçen sezon evinde pek başarılı olamadığı 4 Büyüklere bu sezon sahasında geçit vermedi.

Ligde geçen sezon sahasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a kaybettiği puanlarla şampiyonluğu yitiren Sivasspor, bu sezon sahasında “4 büyük takım” ile yaptığı lig maçlarında yenilgi yüzü görmedi. Geçen sezon sahasında Fenerbahçe’ye 4-1, Beşiktaş’a 2-1 ve Galatasaray’a 5-3 yenilip, sadece Trabzonspor’u 2-0 yenen Sivasspor, bu sezon ise Fenerbahçe’yi 2-1 ve Galatasaray’ı ise 2-0 yendikten sonra Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Yiğidolor, bu sezon evinde büyük takımlarla yaptığı son karşılaşmada ise Trabzonspor’u dün 3-0 yenmeyi başardı.

Sivasspor, bu sezon “4 büyükler” de dahil olmak üzere evinde yaptığı 15 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Geçen sezon iç sahada yaptığı 17 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 40 puan toplayan Sivasspor, bu sezon ise şu ana kadar oynadığı 15 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlikle 39 puan kazandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.