Sıra kupada

Sıra kupada

Torku Konyaspor'da, Galatasaray maçı geride kaldı ve gözler, Çarşamba günü kupada Hacettepe ve Pazar günü ligde Antalyaspor ile oynanacak maçlara çevrildi

Spor Toto Süper Ligin açılış maçında Galatasaray ile karşılaşan Torku Konyaspor Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacağı Hacettepe maçı için dün Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde topbaşı yaptı. Bugün ve yarın sabah taktik çalışmalar yapacak olan yeşil-beyazlılar Ankara’ya Salı günü öğleden sonra gidecek.

Ligde orta sıraları hedefleyen ve kupada da yoluna devam etmek isteyen Torku Konyaspor, Çarşamba günü Hacettepe ile oynayacağı 3. turu maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacak. Kartal’da, sakat olan İshak, Kokaloviç ve Da Silva Ramos ile sarı kart cezalısı Ergün Teber Hacettepe maçında forma giyemeyecek. Bunların yanı sıra teknik adamların bazı futbolcuları dinlendirecekleri öğrenildi

ERGÜN TEBER CEZALI

Torku Konyaspor’da, Galatasaray maçında 4. sarı kartını gören Ergün Teber cezalı duruma düştü. Ergün daha öncede Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Bursaspor maçlarında sarı kart görmüştü. Ergün Teber, sezon başından buyana yeşil-beyazlı takımda sarı kart cezalısı alan ikinci futbolcu oldu. Bursaspor maçında 4. sarı kartını gören Ali Çamdalı cezası nedeniyle Cuma akşamı Galatasaray maçında forma giyemedi ve cezasını tamamladı. Bu futbolcu teknik adamlar görev vermesi halinde bu hafta Antalyaspor karşısında forma giyecek.

Torku Konyaspor’da, ligde geride kalan 10 hafta da kırmızı kart gören tek futbolcu ise, Selim Ay oldu. Gençlerbirliği maçında 2. sarı karttan kırmızı kart gören Selim, Trabzon Arsinspor ile oynanan kupa maçında forma giymeyerek cezasını tamamlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.