Şimdi tam zamanı

Şimdi tam zamanı

Konyaspor, yarın(Cumartesi)bugün saat 13.30da Giresunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftalardaki çıkışını sürdürmek isteyen temsilcimiz kazanmak istiyor.

Konyaspor, bugün deplasmanda Giresunspor ile ligdeki 11. maçına çıkacak. Giresun Atatürk stadyumunda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçta Antalya bölgesi üst klasman hakemi Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını Arkın Akgöl ve Baki Yiğit yaparken, maçın dördüncü hakemi Muhammet Başkan. Karşılaşma TRT’den naklen yayınlanacak.
Ligde, geride kalan 10 hafta da 17 puanla 6. sırada yer alan ve özellikle deplasmana maçlarında daha iyi bir performans sergileyen Konyaspor’da, ligde alt sıralardan kurtulmak içini yeni biri çıkış arayan Giresunspor maçının Konya’daki hazırlıkları Perşembe akşam saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman, Milli takımlardan dönen Kere ve Abdülkerim Bardakçı’nın da katılımıyla tam kadro olarak gerçekleştirildi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çıkış koşuları ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Kartallar, Giresunspor maçı için dün sabah Konya’dan ayrıldı. Sabah kahvaltısının ardından saat 08.10 uçağıyla Konya’dan İstanbul’a, oradan da 12.30 uçağıyla Trabzon’a uçan yeşil-beyazlılar, Trabzon’dan karayoluyla Giresun’a geçerek Amazon Aretiyas otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Konyaspor’un 18 kişilik Giresunspor maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Erdinç Yavuz, Selim Ay, Abdülkerim Bardakçı, Hakan Aslantaş, Tolga Ünlü, Muhammet Yürükuslu, Alvaro Mejia Perez, Serkan Şahin, Feyyaz Belen, Recep Aydın, Gökhan Emreciksin, Ali Dere, Rifat Erdem, Serbay Yağız, Can Parlayan, Marcin Robak.. Konyaspor, maça ise muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Hakan, Selim, Erdinç, Muhammet- Perez, Recep (Serkan)- Gökhan, Serbay, Ali Dere- Robak.
Konyaspor yönetici ve teknik adamları, Giresunspor’un içerisinde bulunduğu durumun kendilerini ilgilendirmediğini belirttiler ve maça kazanmak için çıkacakları söylediler. Futbolcuların zor bir karşılaşmaya çıkacaklarının bilinci içerisinde olduklarını dile getiren yönetici ve teknik adamlar, Konyaspor’un deplasmanlarda daha iyi bir performans sergilediğini, bunu Giresun deplasmanında da tekrarlayarak 3 puanla döneceklerini sözlerine eklediler.   Konyaspor, 11.hafta maçında konuk olacağı Giresunspor ile 2009-2010 sezonunda mücadele verdiği Bank Asya 1.Lig’de iki kez karşı karşıya geldi. Giresun’da oynanan maçta rakibine 3-2’lik skorla kaybeden yeşil-beyazlılar, rakibini Konya’da 2-1’lik sonuçla mağlup etmişti.
ÖZDEMİR: ÇIKIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Giresunspor’u deplasmanda yenerek son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Özdemir, yaptığı açıklamada, Giresunspor’un ligin deneyimli takımlarından olduğunu, çok zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini belirtti. Rakiplerinin puan cetvelinde iyi bir konumda olmadığını ifade eden Özdemir, “Ancak oldukça iyi mücadele ediyorlar. Son Bucaspor maçındaki performansları üst düzeydi” dedi.
Özdemir, rakibe saygı duyduklarını ancak Konyaspor’un da son haftalarda iyiye giden bir tablo ortaya koyduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: “Her takım zaman zaman bu çıkışları gösterebilir. Biz şu anda performans açısında son haftalarda iyi işler yapıyoruz. Genç oyuncuların katılımcılığı ve kendilerini geliştirmesi çıkışta etkili oldu ancak tecrübeli oyuncuların desteğinin de unutulmaması gerekiyor. Bu çıkışı devam ettirmek daha önemli. Eğer istikrarı sağlayabilirsek daha güzel şeyler ortaya koyacağımıza inanıyorum. Bu nedenle Giresunspor maçı bizim için çok önemli. Giresunspor engelini 3 puanla geçerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.” Giresunspor-Konyaspor maçı Atatürk Stadı’nda yarın saat 13.30’da başlayacak.
Öte yandan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca, Konyaspor’a İstanbul Güngörenspor ile oynanan 10. hafta maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 3 bin lira para cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.