Şimdi imza zamanı

Şimdi imza zamanı

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Konyaspor'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Yeşil-Beyazlılar bugün Kibong ile birlikte yabancı bir oyuncuya daha imza attıracaklar. Bu arada hazırlıklar da sürüyor


Torku Konyaspor’da, iç transferden sonra dış transferde de imzalar atılmaya başlandı.. İki futbolcu önceki gün imzalarken, bugünde Kibong ile birlikte bir yabancı futbolcunun daha imza atacağı öğrenildi. Lig hazırlıkları ise sürüyor. Ligde, mali disiplini bozmadan yapılacak transferlerle kalıcı olmayı amaçlayan Torku Konyaspor'da, dış transferde ilk imzalar Kartalspor'dan sol kanat oyuncusu Mehmet Uslu ve Rusya Premier Lig takımlarından FC Terek Grozny'den forvet Ezechiel N'Douassel’e attırıldı. Mehmet Uslu ile 2 yıllık, N’Douassel ile de satın alma opsiyonu Konyaspor’da olmak üzere kiralık olarak 1 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Mehmet Uslu sezonun ilk antrenmanına çıkarken, N’Douassel ise sağlık kontrolü nedeniyle Çarşamba günkü antrenmanda yer alamadı.

Kartal’da, dış transfer çalışmaları dün de devam etti. Bugün ise, iki futbolcuya daha imza attırılacağı öğrenildi.. Alınan bilgilere göre, dün Konya’ya gelmesi ve akşam antrenmanına çıkması beklenilen Adanaspor’dan transfer Kibong Mbamba ile ismi açıklanmayan yabancı bir futbolcunun da bugün kendilerini yeşil-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacakları belirtildi.

LİG HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Torku Konyaspor'da iki gün süren sağlık kontrollerinin ardından lig hazırlıkları Çarşamba günü akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Erdal ve Erdinç ile birlikte yeni transferlerden Mehmet Uslu, geçen sezon Anadolu Selçuklu Spor'da kiralık olarak forma giyen M.Abdullah Çoban, Serbay Yağız, Anadolu Selçuklu Spor'dan kaleci Ahmet Sabri Fener'de katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, saha içerisine kurulan istasyonlarda yapılan çalışmayla devam etti. Oyuncular 10 dakikalık koşunun ardından yapılan açma-germe hareketleriyle sezonun ilk çalışmasını tamamladı. Dün sabah ise, futbolculara bazı ölçümler yapıldı.. Kulüp sitesinden yapılan açıklamaya göre, Perfomans ve Analiz antrenörü İbrahim Özdoğan gözetiminde sabah çalışması öncesi oyuncuların vücut ağırlıkları ve yağ oranları ölçüldü. Yeşil-beyazlı takım dünü çift antrenmanla geçirdi.. Bu çalışmalar 9 Temmuz’a kadar devam edecek.

2 GENÇ OYUNCUYA 3 GÜN İZİN

Bu arada, 17. Akdeniz oyunlarında gümüş madalya kazanan U19 Milli Takımında forma giyen ve performanslarıyla dikkat çeken Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven'e teknik direktör Uğur Tütüneker tarafından 3 gün izin verildi. Teknik direktör Tütüneker, yeni sezonun ilk çalışmasına katılan genç oyuncularla kısa süreli bir toplantı yaptı ve Milli takımda gösterdikleri performans nedeniyle kendilerini kutladı. Abdülkerim ve İsmail Cumartesi günü takıma katılarak çalışmalara başlayacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.