Şimdi hizmet zamanı

Şimdi hizmet zamanı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, 24. dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, 24. dönem milletvekilliği seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Seçime giren tüm siyasi partileri ve seçime katılan halkı demokrasinin gereğini yerine getirmesinden dolayı tebrik eden Yakup Yıldırım, “Seçimler sona erdi. Halk hür iradesiyle oylarını kullandı ve mecliste yer alacak milletvekillerini seçti. Artık ülkenin sorunlarının çözümü noktasında odaklanması gerekir. Cari açık, dış borç ve işsizlik gibi önemli sorunların çözümü noktasında mevcut hükümet önemli adımlar atmak zorunda. İş dünyası her zaman istikrarı sever. İstikrar olmadan ne yatırım yapılabilir nede ekonomi rahat bir nefes alabilir. Bu anlamda yeni hükümetin istikrarını olumlu buluyoruz. Yeni Anayasa’nın toplumun tümünü kapsayacak şekilde hazırlanması gerekir. Zaten halk bu yönde tercihini kullanmıştır. Sivil toplum örgütleri olarak her zaman elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Kürt meselesinin çözümü yolunda da önemli adımlar atılması gerekir. Bu adımlar atılırken dikkatli olunması şart. Çünkü Türkiye Cumhuriyetinde farklı etnik gurupların yer aldığı kardeşlerimizde yaşıyor. Kimseye ayrı bir ayrıcalık tanınmasını da doğru bulmuyoruz” dedi. 

Konya Milletvekillerine de seslenen Yıldırım, “Konya’dan Ankara’ya gidecek bütün vekillerin partizan düşüncelerden arınarak Konya’nın temel meselelerine aklıselimle bakması gerekiyor. Birlik olmaları gerekir. Millete hizmetin hakka hizmet gibi algılaması gerekir. Bu duygularla tekrar bu  seçimin ülkemize şehrimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.