Sibel Çam Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor

Sibel Çam Avrupa şampiyonasına hazırlanıyor

Paralimpik halter branşı ile henüz bir aydır tanışan Sibel Çam gelecek yıl yapılacak Gençler Avrupa Paralimpik Şampiyonasına hazırlanıyor

21 yaşındaki Çam Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan halter salonunda çalışmalarını sürdürüyor. Genç sporcuya bu çalışmalarında antrenör Ahmedi Hasip Kanat eşlik ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Ahmedi Hasip Kanat, Sibel ile yaklaşık 1 aydır çalıştıklarını, sporcunun hırslı ve istekli olduğunu ifade etti. Kanat, “ Sibel ile haftanın 5 günü 2 saatten az olmamak kaydı ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki yıl yapılacak olan Avrupa şampiyonasına hazırlanıyoruz. İnşallah o tarihe kadar sporcumuz hazır hale gelecek.  Sibel spor ile yeni tanışmasına rağmen gayet istekli ve hırslı. Sporcumuz 44 kg da yarışacak. Kendisini bu spora ben teşvik ettim” diye konuştu.
MEMURLUK İÇİN GELDİ SPORCU OLDU
Sibel Çam bu sporla tanışmasının tamamen tesadüf olduğunu söyledi. Çam sporla tanışmasının ilginç bir öyküsünün olduğunu ifade etti.  Sibel Çam, “ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne engelli memur alımı sınavı başvurusu için gelmiştim. Memur olmayı düşünüyordum. Tesadüfen Ahmedi hocamla tanıştım. Hocam böyle bir sporun varlığından bahsetti. Eğer yapmak istersem bana yardımcı olacağını söyledi. Bende kabul ettim. Yaklaşık 1 aydır birlikte çalışıyoruz. Sporu çok sevdim. Gelecek yıl yapılacak Avrupa Paralimpik Şampiyonasına hazırlanıyorum. İnşallah çok çalışıp gayret edip bu şampiyonada derece elde etmek istiyorum. Memur olmayı düşünürken bir anda sporcu oldum. Bu branşta başarılı sonuçlara imza atmak istiyorum. Engelli olan kardeşlerimi arkadaşlarımı da spor yapmaya davet ediyorum” dedi.
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum