Shota Arveladze: Kolay Maç Yok

Shota Arveladze: Kolay Maç Yok

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Mersin İdmanyurdu ile oynadıkları karşılaşma sonrasında yaptığ ıaçıklamada kolay maçın olmadığını söyledi.Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezuna 2. haftasında Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Mersin İdmanyurdu ile oynadıkları karşılaşma sonrasında yaptığ ıaçıklamada kolay maçın olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezuna 2. haftasında Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze açıklamalarda bulundu. Kolay maçın olmadığını belirten Gürcü teknik adam, şöyle konuştu:

"Rakip size kolay puan vermezse zorla almak lazım. Zor bir lig ve mücadele etmeden hiçbir şey olmayacak. Öyle bir ilk yarı yaşadık. Neyi çalıştırdık, neyi istedik takımdan önemli olan bunu sahada yapmaları. İsteksiz, oyunla olmuyor bu iş. Hata olur ve gol yiyebilirsin. Ama öyle bir gol yedik ki 5 kişiye çalım attı ve golünü attı futbolcu. Biri insiyatif almazsa olmaz. Sahada biraz daha canlı olmalıyız. İkinci devre riske girdik. Kaybedecek bir şey yok gibi davranıyoruz. Elinde varken niye olmasın. Tabi seyircisiz ve taraftarsız olunca da olumsuz bir hava oluyor."

İlk yarıyı 2-0 geride kapatmanın verdiği hırsla ikinci yarıda sistem değişikliğine gittiğini de belirten Shota, "İkinci devre 3-5-2'yi deneyince etkili olduk ancak. Hatta maçı alabilirdik. Karşı takımdan da 2-3 kontratak yedik. Penaltı kaçırdık. Net pozisyonlarımız var." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.