SGK’da şampiyon belli oldu

SGK’da şampiyon belli oldu

Sosyal Güvenlik Kurumu kuruluşunun birinci yılı münasebetiyle düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, birimler arasında düzenlediği futbol turnuvası düzenledi.

24 Nisan 2009 Cuma günü başlayan ve yaklaşık 3 hafta süren turnuvanın şampiyonu belli oldu. 10 takımın katıldığı ve toplam 24 maçın oynandığı turnuva sonunda ipi göğüsleyen, Kontrol Memurları takımı oldu.

Karatay Belediyesi Kapalı Futbol Sahasında ilk maç saat 13.00’de, 3’ncülük ve 4’ncülük için İşverenler ile Sağlık İşleri Destek Hizmetleri çalışanları arasında oynandı. Ercan Şendur, İbrahim Altun hakem ikilisinin yönettiği maçta, Sağlık İşler Destek Hizmetlerini 2-1 yenen İşverenler, turnuvayı 3’ncü olarak tamamladı. Mevlüt Büyükyılmaz’ın çalıştırdığı Hakan Gür, Ayhan Tokmak, Fatih Morbel, Erdal İzler, Samettin Yıldırım, Mevlüt Büyükyılmaz, Osman Çiçek ve yedek oyuncu Mehmet Mutlu İnal’a kupa ve madalyalarını, SGK İl Müdür Yardımcılarından Naciye Yensel verdi.
Daha sonra şampiyonluk için Kontrol Memurları ile Sağlık İşleri Muhasebe çalışanları karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğünü Cebelik İşikli’nin yaptığı Kontrol Memurları sahaya Murat Özer Ertosun, Ali Uyanık, Tahir Ela, Cebelik İşikli, Kasım Eser, Ali Aydoğan Sefer Acar’ın çalıştırdığı Sağlık İşleri Muhasebe çalışanları ise, Ramazan Topçu, Mehmet Çeken, B. Halil Döşemeci, İlhan Özata, Bilal Korucu, Abdullah Karabulut ve Sefer Acar kadrosuyla çıktı. 20’şer dakikadan iki devre halinde oynanan karşılaşmada şampiyon Kontrol Memurları oldu. Kontrol Memurları Sağlık İşleri Muhasebe çalışanlarını 7-0 gibi net bir skorla yendi. Kontrol Memurları takımının kupa ve madalyalarını SGK İl Müdürü Özgen Songül, turnuvanın ikincisi olan Sağlık İşleri Muhasebe çalışanlarının ödüllerini ise, İl Müdür Yardımcılarından Ahmet Andaş verdi.
Centilmence geçen turnuva için tüm takımlara teşekkür eden SGK İl Müdürü Özge Songül, “Amaç burada çalışanlarımız arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmekti. Ne mutlu bize ki, maçlarımızın hepsi bir birinden daha heyecanlı geçti. Çalışanlarımız da turnuvaya büyük ilgi gösterdi. Turnuvaya katılan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Kupa törenin ardından SGK çalışanları, Dutlukırı ağaçlandırma sahasında 250 fidanı toprakla buluşturdu. Bazı çalışanlar fidan dikim programına, eş ve çocukları ile katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.