Seyit Ahmet Kuzgun milli takım kampında

Seyit Ahmet Kuzgun milli takım kampında

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tekvando takımında başarılı performansıyla göz dolduran Seyit Ahmet Kuzgun milli takım kampına davet edildi.

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tekvando takımında başarılı performansıyla göz dolduran Seyit Ahmet Kuzgun milli takım kampına davet edildi. 16-22 Ocak 2012 tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Genç Erkekler kategorisinde 59 kiloda mücadele veren Kuzgun, 150 kişi arasında ilk 10’a girerek kampa çağrılmayı hak etti.
Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ilk önemli müsabakasına katılan Kuzgun’un 1,5 yıllık spor geçmişiyle başarıya adım adım yaklaştığına dikkat çeken İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Mehmet Mermer, takımın yeni kurulmasına rağmen ikinci sporcusunu milli takım kampına göndermenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Mermer, “Altyapıdan gelen sporcularla milli takım kamplarına gönderdiğimiz sporcu sayısı inşallah daha da artacak. Avrupa ve dünya şampiyonalarına sporcu gönderebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 1,5 yıl önce bu işe başlamamıza rağmen bu seviyeye gelmemiz büyük başarı. Çalışmalarımızda her zaman arkamızda duran ve desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımız Hüseyin Eşgin’e teşekkür ederiz” dedi.
Milli takım kampına çağrılmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Seyit Ahmet Kuzgun ise kendini daha da geliştirerek, takımı İl Özel İdare Spor Kulübü’ne, Konya’ya ve Türkiye’ye madalya kazandırmak için çalışacağını kaydetti. Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Genç Erkekler 59 kiloda mücadele eden Seyit Ahmet Kuzgun, 150 sporcu arasından ilk 10’a girip Antalya Kemer’deki kampa çağrıldı. Gençlerde ilk müsabakasına katılan Seyit Ahmet Kuzgun, spor kariyerinin başında elde ettiği derece ile rakiplerine gözdağı verdi.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum