Seydişehir’de Kent Konseyi kuruldu

Seydişehir’de Kent Konseyi kuruldu

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun öncülüğünde kurulan Kent Konseyi Başkanlığına Çetin Aksakbağı seçildi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kent Konseyi toplantısına

Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meslek örgütleri, kamu görevlileri ve muhtarlar katıldı.

Divan Başkanlığını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Vekili Şenol Göçeren’in yaptığı genel kurul seçimlerinde Çetin Aksakbağı Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

Kent Konseyi’nin 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 76. maddesinde belirtilen hedefler doğrultusunda kurulduğunu belirten Ustaoğlu, “Seydişehir Belediyesi olarak, kentimizin daha iyi yönetilmesi ve vatandaşlarımızın karar alma süreçlerine daha aktif katılımını sağlamak amacıyla kent konseyimizin kurulması için bir adım attık. Seçim beyannamemizde de yer alan, günümüzde demokrasinin mihenk taşı olan Kent konseyi, kentimizin gelişimi ve sorunlarının çözümü konusunda önemli bir platform olacaktır” dedi.

Kaymakam Cevdet Bakkal ise “kent konseyinde birlik ve beraberlik anlamında Seydişehir’e hizmet edilmesi noktasında çok güzel çalışmalara imza atılacaktır. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.