Arısoy’dan Karatay’ın  park ve bahçelerine övgü

Arısoy’dan Karatay’ın park ve bahçelerine övgü

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Karatay Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırıldıktan sonra şehrin gözde mekânları haline gelen Mevlana Gül Parkı, Lavanta Bahçesi ve Hobi Bahçesini gezdi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Karatay Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırıldıktan sonra şehrin gözde mekânları haline gelen Mevlana Gül Parkı, Lavanta Bahçesi ve Hobi Bahçesini gezdi. Başkan Arısoy ziyaret sırasında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan yatırımları hakkında bilgi aldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, belediyeler arası iş birliği ve tecrübe paylaşımının önemine vurgu yaparak Karatay Belediyesi’nin bahçelerini ve yeşil alan çalışmalarını çok beğendiğini ifade etti.

Ömer Arısoy; “Gönlümüzün başköşesinde, Konya Karatay’dayız. Karatay Belediyesi’nin çevreye duyarlı ve ekonomik katkı sağlayan projelerini yerinde görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Lavanta ve Gül bahçeleri, hem estetik hem de ekonomik açıdan örnek projeler. Hobi Bahçesinde de vatandaşlar toprakla buluşuyor. Şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşıyor. Gerçekten hepsi birbirinden güzel projeler. Çalışmalarından dolayı Karatay Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum“ dedi.

PARK VE BAHÇELERİMİZ MODEL OLUYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Hasan Kılca şunları söyledi: “Zeytinburnu Belediye Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Park ve yeşil alan çalışmalarımızla bugüne kadar 1 milyon metrekare yeni yeşil alanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Lavanta, Hobi Bahçelerimiz ve Gül Parkımız sadece Karatay için değil, tüm Türkiye için bir model oluşturuyor. Burada elde ettiğimiz ürünlerle hem şehrimizin hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Başkanımızla da bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, ortak projeler geliştirmekten mutluluk duyacağız. Bu tür ziyaretler, belediyeler arası iş birliğinin ve dayanışmanın en güzel örnekleridir. Zeytinburnu Belediye Başkanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.