Seydişehir Süper Kümeyi hedefliyor

Seydişehir Süper Kümeyi hedefliyor

Konya 1. Amatör Küme B Grubunda sezonun son haftasına dahil maçta Araplarsporu kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup ederek Play-Off oynama hakkı elde eden Seydişehirgücünde mutluluk rüzgarları

Konya 1. Amatör Küme B Grubu’nda sezonun son haftasına dahil maçta Araplarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup ederek Play-Off oynama hakkı elde eden Seydişehirgücü’nde mutluluk rüzgarları esiyor. Bordo Beyazlı ekipte yeni hedef Süper Küme.
Ligdeki son maçında seyircisi önünde Araplarspor’u farklı mağlup ederek Süper Küme yolunda Play-Off oynama hakkını elde eden Seydişehirgücü’nün başkanı Yusuf Yalçın, “Ligin son haftasında oynanan maçlar ile grubumuzda küme düşecek ve Süper Küme’ye çıkacak takımların durumları belli oldu. Bu sonuçlarla Süper Küme için Play Off oynama hakkı kazandık. Maddi sıkıntılarımıza rağmen devam diyen her bir futbolcumun ayağına sağlık, göstermiş oldukları öz veriden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca bize destek olmak için kar, yağmur ve soğuğa rağmen tribüne gelen taraftarımıza da teşekkür ederim. Lütfi Acır ve Şenol Tatlıcı hocalarıma da sezon boyunca zaman zaman yaşanan sıkıntılara rağmen devam dedikleri için ilçemiz adına teşeşkür ederim. İnşallah Süper Küme’ye de Play-Off’la çıkarız. Süper Küme’yi ilçemize armağan ederek görevimizi tamamlarız” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.