Sessiz bekleyiş!

Sessiz bekleyiş!

Konyaspor, cumartesi günü oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, yönetim bir internet sitesinde çıkan haberle ilgili açıklama yaptı. Konyayı terk eden Fahriye ağır ceza geliyor

Konyaspor’da, cumartesi günü oynanacak Ankaraspor maçının hazırlıkları 6 eksikle sürüyor. Sakat olan 5 futbolcu sezonu kapattı. Tek umut: Ankaragücü. Kamp, yarın tesislerde  Yeşil-beyazlı ekipte, Fenerbahçe maçının ardından verilen bir günlük izinin bitmesiyle salı günü başlayan antrenmanlar, dün de kombine idmanla devam etti. Akşam, saat 19.15’de başlayan antrenmana sakat futbolcular dışında kalanlar katıldılar. Bugün de taktik ağırlıklı bir çalışma yapacak olan Kartallar, Ankaraspor maçının hazırlıklarını cuma günü ter atarak tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’da, Ankaraspor’u yenmeleri ve Ankaragücü’nün de Antalya deplasmanından puan çıkartması ve ligde kalınması halinde futbolculara süper prim verilecek. Temsilcimizde, tüm camia Ankaraspor maçının kazanılacağında birleşerek gözlerini Ankaragücü’ne çevirdi.    

KONYASPOR’DAN AÇIKLAMA
Ulusal bir gazetenin internet sitesinde Meriç Tunca imzasıyla yer alan “Antalya’yı sarsan dedikodu” başlıklı haber üzerine Konyaspor yönetimi bir açıklama yaptı. Konyaspor yönetiminin açıklaması şu şekilde:
“Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonunun tamamlanmasına bir maç kala kümede kalacak son takımı belirleyecek kritik maçlar öncesinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi Ankaraspor maçımız öncesinde yine birileri tarafından ortaya atılan ve kulübümüzle uzaktan yakından ilgisi olmayan iddiaların Türk futboluna zarar verdiğini bir kez daha ifade ediyoruz.
Turkcell Süper Ligi’ne gölge düşürecek ve spora siyaset karıştıran çirkin ithamlarda bulunulan bu haberin hangi maksatla ve düşünceyle yapıldığı çok net ve açıktır. Konyaspor olarak tarihimizin hiçbir döneminde spora siyaseti karıştırmış değiliz. Bu mevcut yönetim yapımıza da bakıldığından çok net bir şekilde anlaşılacaktır. Biz Konyaspor Kulübü olarak sporun siyasetten üstün olduğunu inanıyoruz. Bu şekildeki haberlerle ve yaptıkları açıklamalarla gerek Türkiye Futbol Federasyonunu ve hakem camiasını, gerekse siyaseti etki altına alarak ligde kalma düşüncesinde olanlara en iyi cevabın yeşil sahalarda verileceğini biliyoruz. 
Konyaspor Kulübü olarak bir kez daha böylesi hayal ürünü, mesnetsiz ve yakışıksız haberleri ortaya atarak hedef saptırması yapmak isteyenleri şiddetle kınıyor ve artık Türk futbolunun böyle düşünceye sahip kişilerden bir an önce arınmasını diliyoruz” denildi.
FAHRİ TATAN, KONYASPOR'U TERK ETTİ
Öte yandan, Konyaspor’un geçen hafta deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçı sonrası Konya’ya gelmeyen Fahri Tatan’a ceza vereceği bildirildi. Orta saha oyuncusu Fahri Tatan, Salı günü Konya’ya geleceği sözünü verdiği halde takımla birlikte antrenmanlara katılmıyor. Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Fahri Tatan’ın İstanbul'dan dönmediğini belirterek, “Kendisi federasyona alacakları için müracaatta bulunmuş. Bize Salı günü antrenmana geleceğini söyledi, fakat halen Konya'ya gelmiş değil. Fahri Tatan takımın bu zor gününde arkadaşlarını yalnız bıraktı. İki gündür antrenmanlara çıkmayan Fahri için biz de gerekli işlemleri yapıyoruz. Kendisine en ağır cezayı vereceğiz. Bugüne kadar kimsenin Konyaspor’da tek bir kuruşu kalmamıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum