Servis anlayışı Pilot Garage ile değişiyor

Servis anlayışı Pilot Garage ile değişiyor

Konyada ilk olan Pilot Garage, profesyonel servisçilik anlayışı ile en uygun fiyat ve kaliteli teknik servis ekibi ile araç sahiplerine hizmet sunuyor

Sektöre Emre Otogaz olarak başlayan ancak daha sonra kendi bünyesinde bulunan Federal Otomotiv Servis Ekipmanları ismi ile faaliyetini sürdüren Federal Otomotiv Ekipmanları, Konya’da bir ilki gerçekleştirerek Pilot Garage profesyonel servis hizmetini faaliyete başlattı. Resmi açılışı 6 Mayıs’ta yapılacak olan Pilot Garage, avantajları ve hizmeti ile Konya’daki önemli bir eksikliği gidermiş olacak. 

Emre Otogaz bünyesinde doğan Pilot Garage’nin farklı anlayış içerisinde olmasından alışıla gelmiş yetkili oto servislerin katı kuralları altında ve yüksek fiyat, uzun süren randevu süreçlerinin dışında farklı bir otomobil servis anlayışını Emre Otogaz kalitesi ile aynı çatı altında birleşti. Profesyonel ve bölümlerinde uzman kadrosu ile her marka araca servis imkânı sunan Pilot Garage, randevusuz çalışma sistemi ile de farklılık sunuyor. Servis hizmetinde orijinal ve garantili ürünler kullanan Pilot Garage, güven esaslı mutlu bir çalışma ortamı ile sadece gerekli parçaların değişimini yapıyor. Ücretsiz kontrol ve kesin fiyat gibi müşteriye kolaylık sağlayan Pilot Garage de, modern servis ekipmanları, kaliteli teknik servis anlayışı ile uygun fiyatları en kolay ödeme şekliyle (Kredi Kartlarına 12 vade farksız) olarak müşterilerine sunuyor. Karatay Sanayi Perşembe Pazarı’nda hizmet vermeye başlayan ancak resmi açılışı 6 Mayıs’ta yapılacak olan Pilot Garage, otomobil servis konseptini profesyonelce oluşturmuş. Hızlı servis mantığı ile çalışan bu sistemin Türkiye geneli bayilik çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Federal Otomotiv Ekipmanları Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Suat Emre, yılsonuna kadar 30 noktada bu sistemin hayata geçeceğine vurgu yaptı ve konseptin ilk şubesinin Isparta’da faaliyetini sürdürdüğünü hatırlattı. Diğer servislerden birçok farklarının olduğunu da belirten Emre, “Farkımız randevusuz hızlı sistemde çalışmamızdır. Aynı zamanda anahtar teslimi çözümlerde üretiyoruz. Örneğin rot balans, lastik değişim ve satışı, akü değişim ve satışı, sıralı sistem montajı, mekanik bakım ve tamir ile yağ değişimi gibi birçok hizmeti tüm marka araçlara yapıyoruz. Servisimizde kullandığımız makineler kendi ithalatımız ve üretimimizdir. Hedefimiz Konya’dan Türkiye’ye ulusal bir marka kazandırmaktır. Çünkü biz servislerin ihtiyacı olan ekipmanları hem ithal ediyoruz hem de üretiyoruz. Bunları tüm yurt çapına yaymak için de 13 araçtan oluşan geniş bir servis ağımız bulunuyor” dedi. Federal Otomotiv Ekipmanları Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Suat Emre, son olarak 6 Mayıs’ta resmi açılışını yapacakları Pilot Garage’nin bu önemli gününe tüm Konyalıları davet etti.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.