Seriyi sürdürmek istiyoruz

Seriyi sürdürmek istiyoruz

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz anadolu Selçukluspor'da dış sahada oynanacak İskenderun Demirçelikspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Alanya ve Gaziosmanpaşa maçlarını kazanarak çıkış yakalayan yeşil-beyazlı ekipte menajer Mesut Erçetin yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi. Ligin ikinci yarısında oynadıkları maçların neredeyse hiç birisinde yenilgiyi hak etmediklerini ifade eden  Mesut Erçetin: “Altay maçı dışında kötü oynayıp kaybettiğimiz bir maç yok. Buna rağmen kazanamamamız bizi çok üzüyordu. Gerçek kimliğimizi bulup üst üste galip gelince taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. Şimdi daha iyi futbol oynayıp galibiyetler alacağımıza inanıyorum” dedi. Alanyaspor ve Gaziosmanpaşa maçlarının stresi yüksek maçlar olduğunu buna rağmen takımın sahada hata yapmadan futbolun doğrularını sahaya yansıtarak sonuca gittiğini hatırlatan Mesut Erçetin “Yenik duruma düşmemize rağmen Gaziosmanpaşayı yenmek çok önemliydi. Ama daha işimiz bitmedi. İskenderun deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarırsak önümüzdeki 8 maçlık periyotta daha cesur oynayacağımıza inanıyorum. Alt sıralarla bağımızı İskenderun maçı sonrası tamamen koparıp rahat bir konuma geçmek isteğindeyiz. ikide iki yapmanın verdiği moral ve güvenle daha sıkı çalışıyoruz. İnşallah yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Anadolu Selçukluspor’da Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı İskenderun Demir Çelikspor maçı hazırlıkları aralıksız sürüyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Kayıcık tesislerinde Teknik Direktör  Zafer Turan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda tedavileri süren Yaser Hacımustafaoğlu ve Rifat Erdem, kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışırken, Gaziosmanpaşa maçında aldığı darbe nedeniyle sakatlık yaşayan Semin Türe de takımda ayrı  düz koşu yaptı.Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman gruplar halinde yapılan dar alanda pas çalışması ile devam etti. Pas çalışmasının ardından futbolcular son bölümde çift kale maç yaptı. Yapılan çift kale maçı Abdullah Çoban yarıda bıraktı.Antrenman açma – germe hareketleri ile tamamlandı.Yapılan çalışmayı Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şenyıl da izledi

İSKENDERUN SEFERİ BUGÜN

Anadolu Selçukluspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı İskenderun Demerçelikspor maçı için bu gün öğleden sonra karayolu ile İskenderun'a hareket edecek. Yeşil-beyazlı ekip bugün 11.30'da yapacağı antrenmanla hazırlıkların Konya bölümünü tamamlayacak. Anadolu Selçukluspor antrenman sonrası İskenderun'a hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.