Şen: Kazanma geleneğini sürdüreceğiz

Şen: Kazanma geleneğini sürdüreceğiz

Konyasporun futbolcularından Mehmet Şen, Karşıyaka karşısında uzatma dakikalarında gelen golle berabere kaldıklarını ve rakipleriyle puan farkını açma fırsatını iyi değerlendiremediklerini belirtirken, Mersin İdmanyurdu maçını kayıpsız geçerek kendi sahal

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Şen, “Karşıyaka Bank Asya 1.Lig’in iyi takımlarından birisi. Maçta iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Zor bir deplasmanda oynamamıza rağmen maçı koparabileceğimiz anlar oldu. Üzüldüğümüz tek nokta 90.dakikada maçı lehimize çevirdiğimiz anda 90+2.dakikada gelen golle berabere kalarak 2 puan kaybetmemiz. Son dakikadaki hatayı yapmasak rakiplerimizle aramızdaki puan farkını daha da açabilirdik. Ama olmadı. Nasıl kendi sahamızda oynadığımız Bucaspor ve Kartalspor maçlarını uzatma dakikalarında bulduğumuz gollerle kazanıyorsak, Karşıyaka maçını da son dakikalarda yediğimiz golle berabere bitirdik. Önemli bir avantaj kaybettik ama daha ligin başındayız ve alınan her puanın ne kadar değerli olduğunun da bilincindeyiz” diye konuştu.

Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız mücadelede tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu ifade eden Mehmet Şen “Şimdi önümüzde Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız bir karşılaşma var. Bu maçı kazanarak yeniden bir seri yakalamak istiyoruz. Bunu yapacak güce sahibiz. Tamamen Mersin İdmanyurdu maçına kilitlenmiş durumdayız. İyi hazırlanıyoruz. Kendi sahamızda kaybetmiyoruz ve peş peşe aldığımız galibiyetlerle moralimizi yükseltiyoruz. Liderlik çok güzel bir duygu. Bırakmayıp önce devreyi, ardından da sezonu zirvede tamamlayarak Turkcell Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Bunu da yapacağımıza inancımız tam” şeklinde görüş belirtti.
Kendi performansı ile ilgili sorulan soruya Mehmet Şen “Takıma geç katıldığım için aradaki çalışma boşluğunu kapatmak biraz zaman alıyor. Bu performansıma da yansıyor. Ama ilerleyen haftalarda Konyaspor’a benden beklenildiği gibi katkı sağlayacağıma inanıyorum. Herkes takımda forma giyebilmek için sırasını bekliyor. Önemli olan Konyaspor’un başarılı olması” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.