Sen Değerlisin Derneği çocukların yanında

Sen Değerlisin Derneği çocukların yanında

Sen Değerlisin Derneği, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik unutulmaz bir etkinliğe imza attı.

Dernek, çocuklara ilk kez uçurtma uçurma deneyimi yaşatmak amacıyla bir şenlik düzenledi. Şenlik, dernek üyeleri ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte, çocuklar hem eğlenceli vakit geçirme fırsatı buldu hem de uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Sen Değerlisin Derneği yönetim üyeleri, çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu.

Şenlik sonrasında ise dernek üyeleri ve gönüllüleri mevsimlik tarım işçilerinin konakladığı alanda kamp yapma kararı aldı. Kamp ile çadırda konaklayarak, işçilerin yaşamlarına ve ihtiyaçlarına yakından şahit olmak hedeflendi.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Arslan, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Sen Değerlisin Derneği olarak, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik düzenlediğimiz uçurtma şenliği büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Çocuklarımıza uçurtma uçurmanın heyecanını yaşatmak ve onların güzel bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Ayrıca, şenlik sonrasında işçilerimizin konakladığı alanda çadırlarımızı kurarak kamp yapma kararı aldık. Bu sayede, işçilerimizle daha yakın bir etkileşim içinde olmayı ve onların ihtiyaçlarını daha iyi tespit etmeyi amaçladık. Bundan sonra da benzer sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.