Karatay Lavanta Bahçesi ilgi görüyor

Karatay Lavanta Bahçesi ilgi görüyor

29 Haziran’da kapılarını açan Karatay Lavanta Bahçesi, mis gibi kokusu ve rengiyle fotoğraf meraklıları başta olmak üzere binlerce kişiyi cezbetti.

29 Haziran’da kapılarını açan Karatay Lavanta Bahçesi, mis gibi kokusu ve rengiyle fotoğraf meraklıları başta olmak üzere binlerce kişiyi cezbetti. Yeni sezonda da amatör ve profesyonel fotoğrafçılardan yerli ve yabancı turistlere kadar her kesimden vatandaşın adresi yine Karatay Lavanta Bahçesi oldu.

Ziyaretçiler Karatay Belediyesi tarafından oluşturulan Karatay Büfe, seyir terasları, yürüyüş yolları ve bahçenin daha birçok noktasında da keyifli vakit geçiriyor. Aynı zamanda vatandaşlar; dondurmadan, gazoza kadar lavantadan üretilen birçok ürünün tadına bakma imkanı da buluyor.

KARATAY LAVANTA GÜNLERİ 6-7 TEMMUZ’DA

Öte yandan Karatay Belediyesi 6-7 Temmuz’da üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “Karatay Lavanta Günleri”ne de ev sahipliği yapacak. Lavanta Bahçeleri’nin hemen karşısında Belediye tarafından oluşturulacak etkinlik alanına gelecek vatandaşlar çocukları ile özel oyun ve onlarca etkinlik alanları ve sahne gösterileriyle eğlenceli iki gün geçirecekler. Yine birçok firma da açacağı stantlarda kendilerine has ürünlerini vatandaşın beğenisine sunacak

LAVANTA BAHÇELERİNE OLAN İLGİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Lavanta Bahçesi’nin kapılarını açtığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gösteren tüm misafirlere teşekkür ederek, hafta sonu bu coşkunun Lavanta Günleri ile katlanacağını söyledi.

Hasan Kılca, Lavanta Bahçesinin gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Bu tür projeler, şehrimizin doğal güzelliklerini tanıtmak ve hemşehrilerimize keyifli zaman geçirme imkanı sunmak adına büyük önem taşıyor. Lavanta Bahçemizin her geçen gün daha fazla ilgi görmesi bizi mutlu ediyor ve daha fazla etkinlik düzenlememiz için motive ediyor. Bu noktada her sene düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale gelen Lavanta Festivalimizi de 6-7 Temmuz tarihleri arasında bahçemizin karşısında oluşturacağımız alanda yapacağız. Ben herkesi bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz Karatay Lavanta Günleri’ne davet ediyorum” açıklamalarına yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.