"Sen benim her şeyimdin"

"Sen benim her şeyimdin"

Konya'da içerisinde şüpheli şahısların bulunduğu otomobili kovaladığı sırada ağaca çarptıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İsmail Yalçın, son yolculuğuna uğurlandı.

Konya'da içerisinde şüpheli şahısların bulunduğu otomobili kovaladığı sırada ağaca çarptıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru İsmail Yalçın, son yolculuğuna uğurlandı. Namazgâh'ta düzenlenen programın ve kılınan cenaze namazının ardından Yalçın, dualarla Konya Şehitliği'ne defnedildi. Şehidin babası, tören alanına tekerlekli sandalye ile getirildi. Kardeşi ise şehidin tabutuna sarılarak, "Sen, benim her şeyimdin canım abim" dedi.

Cenaze törenine; bakan yardımcılarının yanı sıra; Konya protokolü, Yalçın ailesinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları ve çok sayıda kişi katıldı. Olay, 26 Eylül Çarşamba günü Karatay ilçesi Küçük Kumköprü Caddesi'nde meydana geldi. Şüpheli gördüğü araca "dur" ihtarında bulunan motosikletli yunus timi ekibinden İsmail Yalçın ve ekip arkadaşı Onur Gözübüyük, kovalamaca sırasında motosikletle ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerinde bulunan İsmail Yalçın ve ekip arkadaşı Onur Gözübüyük yaralandı. Yaralı polisler olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polislerden durumu ağır olan İsmail Yalçın, yapılan müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.Tedavi altına alınan evli ve iki çocuk babası İsmail Yalçın, olaydan 8 gün sonra kurtarılamayarak şehit oldu. Merhaba Gazetesi olarak şehidimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine de sabırlar niyaz ederiz.

EMRE ÖZGÜL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.