Meram'da yeni cadde açıldı bölge kangren oldu!

Meram'da yeni cadde açıldı bölge kangren oldu!

Bu yılın şubat ayında açılan Necmettin Erbakan Caddesi, şehir içi ulaşımı rahatlatmanın ötesinde trafikte yeni sıkışıklığa neden oldu. Fatih Caddesi'nde artık günün her saatinde trafik durma noktasına geliyor.

Bu yılın şubat ayında açılan Necmettin Erbakan Caddesi, şehir içi ulaşımı rahatlatmanın ötesinde trafikte yeni sıkışıklığa neden oldu. Daha önceki süreçlerde sadece sabah ve akşam saatlerinde yoğunluk oluşan Fatih Caddesi'nde artık günün her saatinde trafik durma noktasına geliyor.

ekran-goruntusu-2024-10-03-163656.png

Fatih Caddesi’nden başlayarak Azerbaycan Caddesi ve Gazze Caddesi üzerinden Antalya Çevre Yolu’na bağlantı sağlayan 3,5 kilometrelik Necmettin Erbakan Caddesi, toplamda 3 etaptan oluşuyor. Meram bölgesinde kesintisiz bir ulaşım sağlayacağı ve şehir içi ulaşımı ciddi şekilde rahatlatacağı düşünülen caddenin açılması, yeni sorunları da beraberinde getirdi.

ekran-goruntusu-2024-10-03-163706.png

Adeta yeni cadde açıldı, bölge kangren oldu. Necmettin Erbakan Caddesi'nin açılması, Fatih Caddesi'nde trafiği sekteye uğrattı. Normal dönemde sadece sabah ve akşam yoğunluktan kilitlenen Fatih Caddesi, artık günün her saati tıkanır hale geldi. Trafiğin akmasını bekleyen sürücüler, bölgedeki yeni sorunun çözülmesi talebinde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.