Semih Şentürk'e Kayseri kancası

Semih Şentürk'e Kayseri kancası

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, golcü futbolcuyu Başkan'dan istedi.

Kayserispor, Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala kadrosunu güçlendirmek için çaba sarfediyor. Brezilyalı futbolcu Bobo'nun sakatlığının uzun sürecek olmasından ötürü forvet arayan Kayserispor, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

İsteyeni çok
Yıllarca Fenerbahçe'de ilkonbir oyuncusu olabilmek için bekleyen, adı her zaman için "Genç Semih" olarak anılan Semih Şentürk, yuvadan ayrılıyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından kadroda fazla şans bulamayan ve bu sezon da Ersun Yanal'ın gönderilmesi istenilen oyuncular arasına aldığı Semih Şentürk, Kayserispor'a gelebilir. Kayserispor başta olmak üzere Bursaspor, Erciyesspor, Konyaspor gibi bir çok takımın transfer teklifi götürdüğü Semih Şentürk, henüz hiç bir takıma "evet" cevabı vermedi.

Teklif götürüldü
Bobo'nun takımdan ayrılmak istemesi ve bunun üzerine yaşadığı sakatlıktan ötürü 2 ay sahalardan uzak kalacak olması ile forvet arayışına giren Kayserispor, Semih Şentürk'ü renklerine bağlamak için Başkan Aziz Yıldırım'dan onay istedi. Kayserishor Başkanı Recep Mamur, dün TFF Süper Kupa maçı için Kayseri'ye gelen Aziz Yıldırım ile yaptığı kısa görüşmede Semih Şentürk mevzusunu da açtı. Yıldırım'ın bu transfere sıcak baktığı, Semih'in Kayseri'ye gelmesi için görüşmeye izin verdiği ifade ediliyor. Semih'in bu hafta Kayserisporlu olması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.