Selvi’ye kulak verin

Selvi’ye kulak verin

Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi: Konya önemli bir spor şehridir. Konyasporda bu spor şehrinin önemli bir marka değeridir. Dolayısıyla Konyaspora herkesin sahip çıkması lazım

TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’yi makamında ziyaret etti. TSYD Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Orhan Berk, Cihat Yazıcı, Sabit Horasan ve Zafer Varol’un hazır bulunduğu ziyarette Başkan Çınar yeni görevinde Ali Selvi’ye başarı dilerken Konya İl Genel Meclisi’nin Konya sporuna katkılarını beklediklerini iletti.
Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’de ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Konya önemli bir spor kentidir. Böyle bir kentte önemli spor yazarları bulunmaktadır. Konya İl Genel Meclisi olarak bütün sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerilerine açığız. Hizmetlere herkesin katkısını sağlamaya çalışıyoruz. Konya İl Genel Meclisi olarak her yıl amatör takımlarımıza malzeme yardımı yapıyoruz. Spor sahaları ve salonlarının yapımına katkıda bulunuyoruz. Genç neslin kötü alışkanlıklarından uzak kalması için her türlü imkanı seferber ediyoruz. Konyaspor’umuz için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Konyaspor’un her dönemde yaşadığı maddi problemi kalıcı olarak çözmek istiyoruz. Önemli olan zor dönemlerde takıma destek vermektir. Bunun içinde Yeşil-Beyaz’lı takımın şirketleşme çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.
Selvi, Konyaspor’un marka değeri olduğunu, dolayısıyla da Konya’nın bu önemli markaya kesinlikle sahip çıkmasının gerektiğini söyledi. Yeşil-beyazlı kulübün içerisinde bulunduğu bu darboğazdan çıkması için Konya’da yaşayan bir birey olarak, sorumluluk sahibi olduğunu hissettiğini söyleyen Selvi, “Konyaspor, bu şehir için önemli bir markadır. Bu ülkenin önemli kentlerinden birisi olan Konya’nın takımının yeri elbette Bank Asya değil, süper ligdir. Özellikle de kurumsallaşmış, kulüp olmuş, kimseye muhtaç olmayacak bir ekonomik özgürlüğe kavuşmuş bir Konyaspor’u oluşturmak herkesin görevi olmalıdır. Konyaspor’un bugünkü hali benim canımı acıtıyorsa, canı acıyan insanların çoğunlukta olması lazım. İşte o zaman Konyaspor için iyi şeyler yapılabilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.