Selva’nın reklamı tanıtıldı

Selva’nın reklamı tanıtıldı

Konyanın ürettiği önemli markalar arasında öne çıkan Selva, yeni reklam filmini İstanbulda tanıttı.

Ortaköy Feriye Lokantası’nda gerçekleşen basın toplantısında, makarna sektörünün yenilikçi markası Selva’nın yeni reklam filmi ve set arkası görüntüleri ilk kez basınla paylaşıldı.  Katılımın yoğun olduğu toplantının ardından misafirler Selva Lezzet Şölenine katılarak, makarna ziyafetine eşlik etti. Selva Makarna’nın yeni reklam yüzü olan ünlü oyuncu Uğur Yücel, reklam filminde kendini ünlü bir şef aşçı olarak hayal ediyor. Kurduğu hayalde şefi olduğu mutfakta yeniliklere yelken açan Uğur Yücel, tıpkı Selva Makarna gibi tüm ekibini etrafına toplayarak makarnanın tarifini değiştiriyor. Daha sonra ünlü oyuncu hayalden sıyrılıp, evinin mutfağında görülüyor.

Son dönemin en popüler ve en çok izlenen dizilerinden olan “Canım Ailem”de canlandırdığı “Samim” karakteriyle sevenlerinin gönlünü bir kez daha fetheden usta oyuncu Uğur Yücel, Selva Makarna reklamında gösterdiği performans ile de salondan büyük alkış aldı.
Selva Gıda,1988 yılında un ve irmik üretmek üzere, İttifak Holding'in ilk işletmesi olarak kurulmuştu. 1998 yılında, kalite ve lezzetten ödün vermeyen tecrübesini makarnaya aktardı. Yıllar içerisinde, bulunduğu sektörlerde yaptığı yenilikler ve ilklerle anıldı. Hep aynı lezzet, hep aynı kalite ve hep aynı estetik felsefesiyle bilindi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.