Selim Ay: Puan kaybı yaşamak istemiyoruz

Selim Ay: Puan kaybı yaşamak istemiyoruz

Torku Konyasporlu futbolcu Selim Ay, alt sıralardaki takımların maç kazanmasıyla puanların birbirine çok yaklaştığını belirterek, "Sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçında kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Pazartesi günü 3-1 yenildikleri Beşiktaş karşısında takımının tek golüne imza atan Ay, yaptığı açıklamada, geçmiş haftalardaki iyi ve mücadeleci oyunu siyah-beyazlılar karşısında tekrarlayamadıklarını belirtti.

Bunun sonucunda istemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade eden Ay, iç sahada oynayacakları Çaykur Rizespor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını vurguladı.

Takım kimliğinde en önemli noktanın; rakibi önde karşılayarak rahat oynamalarına engel olmak olduğuna dikkati çeken Ay, şunları kaydetti:

"Bunu Beşiktaş maçında başaramadık. Özellikle ilk yarıda bize hiç yakışmayacak bir futbol ortaya koyduk. İstediklerimizi yapamadığımız için Beşiktaş üstünlüğü ele aldı ve soyunma odasına 3-0 geride girdik. Devre arasında hocamız, kaybedecek bir şeyimizin olmadığını ve çıkıp bize yakışan şekilde oynamamızı söyledi. İkinci devrenin hemen başında gelen gol bizi umutlandırdı. Sonrasında pozisyonlarımız, direkten dönen topumuz var. Belki ikinci golü bulsaydık sonuç daha farklı olabilirdi. Alt sıralardaki takımların maç kazanmasıyla puanlar birbirine çok yaklaştı. Sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçında kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyoruz."

Ay, Beşiktaş maçındaki kötü futbolu unuttuklarını, iyi hazırlanarak Rize ekibinden 3 puan alıp yollarına devam edeceklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.