Selçuk’ta geri sayım

Selçuk’ta geri sayım

Beko Basketbol Liginde 2. yarı için geri sayım başladı.

Beko Basketbol Liginde 2. yarı için geri sayım başladı.  Temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2. Yarıya sahasında oynayacağı Beşiktaş İntegral Forex maçıyla başlayacak Torku Konya Selçuk Üniversitesi 2. Yarıdan umutlu. Sezona iyi bir başlangıç yaparak evinde oynadığı maçlarda rakiplerinin korkulu rüyası olan sarı-mavili ekip daha sonra yaşadığı düşüş ile ateş hattına geriledi. Yaptığı antrenör değişimi ile ilk yarının son iki maçına çıkan Torku Konya Selçuk Üniversitesi bir maçı kaybederken sahasında oynadığı maçta ise Anadolu Efes gibi basketbolda isim yapmış bir devi yenmeyi başardı. İlk yarının son haftasında oynanan maçtan galibiyetle ayrılan sarı-mavili ekip 2. yarı öncesinde moral buldu.

İLK MAÇTA PERFORMANSI BEĞENİLMİŞTİ

Torku Konya Selçuk Üniversitesi uzun bir aradan sonra mücadele ettiği Beko Basketbol Liginde sezona Beşiktaş maçıyla başlamıştı. Sarı-mavili ekip bu maçta iyi oynamasına rağmen salondan 1 puanla döndü. Ancak Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin rakibi önünde gösterdiği performans ilerisi için umut olmuştu. Sarı-mavili ekip bu kez sahasında iyi oyunla rakibini yenerek rövanşı almak istiyor.

BEŞİKTAŞ’IN PERFORMANSI DA KÖTÜ  

Lig sıralamasında ateş hattında yer alan Torku Konya Selçuk Üniversitesi bir an önce yükselişe geçmek istiyor. Devreyi Anadolu Efes galibiyeti ile kapatarak umutlanan sarı-mavili ekip Beşiktaş’ı  da yenerek alt sıralardan bir an önce uzaklaşmak istiyor. Rakip Beşiktaş’ın da ligdeki durumu iç açıcı değil. Siyah-beyazlı ekip 15 maçta 6 galibiyet 9 yenilgi aldı. Beşiktaş son maçında deplasmanda Banvit’e yenilerek devreyi 21 puanla 9. sırada kapatmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.