Selçukluspor'da moraler yerinde

Selçukluspor'da moraler yerinde

Yeni teknik adamı Zafer Turanla yeni bir dönemin başlangıcını yapan Anadolu Selçukluspor'da moraller yerinde. Teknik adam Turan ve belirlediği ekibi ile birlikte Samsun maçı sonrasında görve başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Devre arası hazırlıklarının 2. etabına Antalya'da devam ediyor. Yeni teknik adamı Zafer Turan'ın göreve gelmesi ile ilk hazırlık maçını Samsunla yapan temsilcimiz, dünü çift idmanla tamamladı. Sabah saatlerinde kondisyon ağırdlıklı bir çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, akşam bölümünde ise teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Dün yapılan çalışmalarda sakatlığı devam eden Kenan Karışık, günü fitnes salonunda geçirdi. Serbay ve Aykut ise takımdan ayrı düz koşular yaptı. Kasıklarında ağrı bulunan Rıdvan Sağlam ve Abdullah Çoban, Mr çektirmek için Ankara'ya gittiler. Bu futbolcular bugün yapılacak çalışmaya katılacak.

Ayrıca yeşil-beyazlıların Antalya kampı 13 Ocak'ta sona erecek. Bu tarihe kadar bir hazırlık maçı daha yapmayı planlayan yeşil-beyazlılar, son çalışmanın ardından Konya'ya dönecek ve 3 gün izin yaparak yeniden çalışmalarının startını verecek. Kamp döneşe çalışmalarını Kayacık Spor Tesisleri’nde gerçekleştirmenin hesaplarını yapan temsilcimiz, Konya'da ki hava şartlarını göz önünde bulunduracak. Hava şartları olumsuz olduğu takdirde yeşil-beyazlılar, 3 veya 4 günlük bir Antalya kampı daha gerçekleştirecek ve Malatya'ya buradan geçecek.

TURAN EKİBİNİ BELİRLEDİ

Anadolu Selçukluspor’un yeni Teknik Direktörü Zafer Turan ekibini belirledi. Zafer Turan’ın ekibinde 1. Yardımcı Antrenör İhsan Okay, Kaleci antrenörü Rafet Önür, Analizci Ömer Bağlar görev yapacaklar. Bu arda Teknik direktör Zafer Turan ve ekibi futbolcularlarla tanışma toplantısı düzenledi. Yeni teknik ekibin ve futbolcuların yapılan toplantıda oldukça keyifli olduğu gözlenirken, takımın uyum sürecinin kısa olacağı izlenimi, yeşil-beyazlı yönetim kurulunu gelecek adına umutlandırdı.

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, kariyerli ve başarılı bir teknik adamla anlaştıklarını söyledi. Turan ile yeni bir dönemin başlangıcını yaptıklarına inandıklarını ifade eden Günbaş; “Kaliteli ve kendini kanıtlamış bir teknik adama takımımızı teslim ettik. Hocamız yapılan sözleşme ardından takımla bir toplantı gerçekleştirdi ve ekipten memnun olduğunu bizlere dile getirdi. Şu an için düşünülen bir transfer yok. Hocamız bu takımın lig için yeterli olduğunu ve üst sıralarda yer alabileceğini söyledi. Takım hakkındaki tek olumsuz düşüncesi ise takımın aşırı yorulmuş olmasıydı” diye konuştu. Günbaş takımdan ayrılan oyuncular hakkında ise şunları söyledi: “Feyyaz ve Göktuğ ile yollarımızı ayırdık. Feyyaz kendisine yeni bir ekip bulacak ve ona göre bir rota çizeceğiz. Göktuğ ise halen bizim oyuncumuzdur. Kendisi forma şansı bulamadığı ve oynamak istediği için bizlerden müsaade istedi. Bizde ona o anlayış gösterdik. Kiralık olarak bir takımda forma giyecek. Sonrasında gelecek sezon yine bizimle olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.