Selçuklu'nun teknik patronu Zafer Turan

Selçuklu'nun teknik patronu Zafer Turan

Anadolu Selçukluspor, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mevlüt Ataseven'in istifası ile boşalan teknik adamlık koltuğunu Zafer Turanla doldurdu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, yeni teknik adamını buldu.  Devre arası hazırlıklarının 2. etabına Antalya'da devam eden ve geçtiğimiz günlerde Mevlüt Ataseven'in istifası ile sarsılan yeşil-beyazlılar, teknik direktörlük görevine Zafer Turan'ı getirdi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Zafer Turan, Anadolu Selçukluspor'un kamp yaptığı Topkapı Palace Oteli'ne geldi. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu ile yapılan görüşmelerin ardından Zafer Turan'ın sezon sonuna kadar yeşil-beyazlıları çalıştırması noktasında anlaşma sağlandı. Öte yandan ara transfer çalışmalarını kamp döneminde tamamlamak isteyen Anadolu Selçukluspor'da   yönetim kurulu temaslarını sürdürüyor. Teknik heyetin verdiği rapora göre harekete geçen yönetim kurulu, yeşil-beyazlı takıma bir forvet, bir orta saha ve takımın her iki kanadına da futbolcu kazandırmak için çaba gösteriyor.

ZAFER TURAN KIMDIR ?

Yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı teknik adamın futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri ise şöyle: Turan, 1989 yılında Zeytinburnuspor'da başladı. 1991 yılında buradan Zonguldakspor'a transfer oldu ve 1992'de 5 ay Zeytinburnuspor'a dönüşü hariç 1993-94 sezonunun sonuna kadar bu kulüpte kaldı. 1994-95 sezonunda Göztepe Spor Kulübü ile anlaşmış ve 1995-96 sezonunu sonuna kadar burada kaldı. 1996-97 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. 4 sezon İBB forması giydikten sonra Hacılar Erciyesspor, Bakırköyspor ve son olarak da Karadeniz Ereğlispor forması giydikten sonra 2002 yılında futbol yaşamını noktaladı.
Teknik direktörlük kariyeri: İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübünde 01.07.2004 tarihinde imzaladığı sözleşmeyle Süper Gençler Ligi antrenörü olarak göreve başlarken İstanbul Büyükşehir Belediysepor kulübünde Gençlik Gelişim Teknık Sorumlusu, Profesyonel Takım Antrenörü olara çeşitli görevlerde bulundu. Zafer Turan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Carlos Carvalhal ve Abdullah Avcı'nın kadrosunda görev almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.