Selçuklu'nun konuğu Afyon

Selçuklu'nun konuğu Afyon

Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 9. Hafta maçında sahasında Afyon Belediyespor ile karşılaşacak

Bölgesel Basketbol Ligi 10. Grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 9. Hafta maçında sahasında Afyon Belediyespor ile karşılaşacak. 100. Yıl Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Grup 3.’sü olan Selçuklu Belediyespor 2. olan Afyon ekibini yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Bugüne kadar ligde 6 maç oynayan mavi-beyazlı ekip 5 galibiyet 1 yenilgi aldı. Bu grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Mevlana üniversitesi ise haftayı maç yapamadan geçirecek. Mevlana ekibinin ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Grupta diğer maçta ise bugün Yücetepe ile Genç Kolejliler karşı karşıya gelecek. Ankara Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak.

HENTBOLCULARA ZOR RAKİP

Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor bugün sezonun 11. hafta maçında sahasında Kayseri Rainbov’u konuk edecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma 75. Yıl Spor Salonunda oynanacak. Mavi-beyazlı ekip lig 2.’si olan rakibini yenerek puanını eşitlemek istiyor. Temsilcimiz bu maç öncesinde 10 karşılaşmada 7 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 15 puan topladı. Kayseri ekibi ise 10 maçta 9 galibiyet 1 yenilgi alarak 18 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.