Selçuklu’nun grubu belli oldu

Selçuklu’nun grubu belli oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından İstanbul Abdi İpekçi Salonunda düzenlenen toplantı ile Basketbol 3. ligi gurupları ve fikstürü belindi.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından İstanbul Abdi İpekçi Salonunda düzenlenen toplantı ile  Basketbol 3. ligi gurupları ve fikstürü belindi. Bölgesel Ligde Mücadele eden ve bulunduğu gurubu lider olarak tamamlayan Selçuklu Belediyespor takımı çekilen kuralar sonunda E gurubunda yer aldı.

Selçuklu Belediyesinin de bulunduğu gurupta güçlü ve iddialı takımlar yer alıyor. Selçuklu Belediyespor takımının rakipleri arasında 7. gurubu lider bitiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 2. gurubu 2. sırada bitiren Socar Petkim (İzmir), 6. gurubu 2. sırada tamamlayan Mg Spor (Bursa), 12. gurubu 3. sırada tamamlayan Düzce Belediyesi ve 1. gurubu 3. bitiren Tire Belediyesi (İzmir) ekipleri bulunuyor. 3. lig kuraları ile guruplar belirlenirken fikstür de belirlendi. Maçlara ara verilmeden başlanacağı açıklanırken Selçuklu Belediyespor takımı ilk hafta deplasmanda Tire Belediyesi takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın 02 Şubat Pazar günü saat: 16:00 oynanacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.