Selçuklu'da son rötuşlar

Selçuklu'da son rötuşlar

Yarın sahasında lider Balıkesirspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukluspor zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadel eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor sezonun 19.hafta maçında iç sahada karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak. Kayacık tesislerinde Teknik direktörü Zafer Turan gözetiminde gerçekleşen antrenmanda yeşil- beyazlılar Balıkesirspor maçında uygulayacağı taktik üzerinde durdu. Taktik çalışması bir saat 45 dakika sürdü. Çalışmalarda Rıdvan Sağlam ve Abdullah Çoban’ın tedavilerine devam edildi.Anadolu Selçukluspor hafta sonu sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçını kazanarak daha da morallenmek ve üst sıralara doğru ilerlemek istiyor. Lig lideri Balıkesirspor geçtiğimiz hafta sahasında Bayrampaşa ile golsüz berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekip oynadığı 17 maçta 9 galibiyet 6 beraberlik 2 yenilgi aldı. Balıkesir ekibi bu maçlarda 20 gol atarken kalesinde 11 gol gördü. Kırmızı-beyazlı ekip bu maçlarda topladığı 33 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.Anadolu Selçukluspor aldığı Yeni Malatyaspor beraberliği ile puanını 18' e çıkardı ve ligin 12. sırasındaki yerini değiştiremedi.
TURAN:HEDEFSİZ DEĞİLİZ
Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan, lider Balıkesirspor'u yenmek için mücadele edeceklerini söyledi. Turan, yaptığı açıklamada, bulundukları konumun kendilerini tatmin etmediğini, bir an önce iyi sonuçlar almaları gerektiğini belirtti.
Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak berabere kaldıklarını anımsatan Turan, ''Balıkesirspor ile kendi evimizde zor bir maça çıkacağız. Rakibimiz son iki maçtır puan kayıpları yaşıyor. Onlar da kazanmak için gelecekler. Lider Balıkesirspor'u evimizde yenmek için mücadele edeceğiz'' dedi. Pilot takım olmalarının hedefsiz olmaları anlamına gelmeyeceğini vurgulayan Turan, bir ligde yer aldıklarını ve bu ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.