Selçuklu’da hedef PTT 1. Lig

Selçuklu’da hedef PTT 1. Lig

Yarın yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Konya Anadolu Selçukluspor’da kadro kurma çalışmaları devam ediyor.

Yarın yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Konya Anadolu Selçukluspor’da kadro kurma çalışmaları devam ediyor. Konyaspor’dan gelecek genç oyuncularla güçlü bir kadro kurmak isteyen Anadolu Selçukluspor’da ilk hedef oyuncu yetiştirmek ikincisi ise PTT 1. Lig

Anadolu Selçukluspor sezon hazırlıklarına yarın başlayacak. Sözleşmesi devam eden oyuncularla birlikte transfer görüşmeleri süren 6-7 oyuncuyu da alarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Anadolu Selçukluspor güçlü bir kadro kurmak istiyor. Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker’in Slovenya kampı sonrası Anadolu’ya kiralanmasını istediği oyuncular ile ilgili raporu bekleyen yönetim oradan gelecek genç ve yetenekli oyuncularla başarılı olmanın hesaplarını yapıyor.

ÖNCELİKLİ HEDEF OYUNCU YETİŞTİRMEK

Konya Anadolu Selçukluspor’un en önemli misyonunun Torku Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu hatırlatan başkan Günbaş, “Zaten bu görevimizi yerine getiriyoruz. Önceki yıl Ömer Ali ve İshak bu yıl Ahmet Sabri Fener’i Konyaspor’a verdik. Bu çocuklar kolay yetişmiyor. Bir Ahmet Sabri’nin 700 bin lira yetiştirme bedeli var. Konyaspor’u böyle rakamlardan kurtarıyoruz. Genç oyuncular çok önemli. Daha fazla yatırım yapılmalı. Bir oyuncu yetiştirdiğinizde 23 yaşından önce hangi takıma imza atarsanız atın imza parası var. Biz bu şekildi Yusuf Akyel’den 150 liraya yakın para kazandık. Bu oyuncu serbest oyuncu olmasına rağmen bu kadar getirisi oldu” ifadelerini kullandı.

HEDEFSİZ TAKIM OLMAZ

Konya Anadolu Selçukluspor’un ana misyonunu yerine getirdiğini aktaran Günbaş, “Ancak hedeflerimiz bu kadarla sınırlı değil. Hem genç ve gelecek vadeden hem de mücadelesiyle üst sıralara tırmanacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Evet grubumuz zor bir grup ama Konyaspor’dan gelecek gençlere göre bizde iddialı bir takım oluşturabiliriz. Hedefsiz takım olmaz. Bizim oyuncu yetiştirmeden sonraki hedefimiz elbette 1. Lig’dir. diye konuştu

ALİ DERE’Yİ İSTİYORDUK ODA GOL ATTI

Torku Konyaspor’dan gelmesi muhtemel oyuncularla ilgilide açıklamalarda bulunan Günbaş, “Yaşlı oyuncu beklemiyoruz. Genç oyuncuları özellikle istiyoruz. Misyonumuza uygun bir takım kurmalıyız. Ali Dere gibi bir beklentimiz vardı oda son oynanan hazırlık maçında gol attı. Hoca’nın kararı ne olur bilemem. İbrahim Alan Abdülkerim, İsmail, Vedat Bora, Serkan Abaz gibi oyuncular gelmeli Ancak böyle isimlerden kurulu bir takım olursak iki hedefimizi de gerçekleştirebiliriz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.