Selçukluda Ekenin ekibi belli oldu

Selçukluda Ekenin ekibi belli oldu

Anadolu Selçuklu Spor Kulübü olağan üstü genel kurulunu geçtiğimiz hafta içinde tamamladı

Anadolu Selçuklu Spor Kulübü olağan üstü genel kurulunu geçtiğimiz hafta içinde tamamladı. Konyaspor ile yaşanan birleşmenin ardından 2. Ligde bulunan Torku Şekerspor’un ismi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrenin ardından adını Anadolu Selçukluspor olarak değiştirdi. Takımın başına ise Konyaspor’da uzun yıllardır görev yapan Salih Eken’in getirildi. Temsilcimizde teknik adam Salih Eken’in yardımcılığını ise eski Kayserisporlu futbolculardan Hamdi Özturgut ve Konyaspor’da görev yapan isimlerden Hacı Hasan Yaşar yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise geçtiğimiz yıllarda Konyaspor’da da görev yapan Abdulkadir Subaşı yapacak.

Kadro oluşturma çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan ekibimizde, Torku Şekerspor’da sözleşmesi devam eden futbolcularla, Konyaspor altyapısından gelecek futbolcularla karma bir takım oluşturulacağı öğrenildi. Anadolu Selçukluspor’da sözleşmesi devam eden oyuncuların isimleri şu şekilde: Ahmet Önay, A. Sabri Fener, Can Demir Aktav, Ertan Koç, İshak Çakmak, Kenan Karışık, M. Cihat Kocatürk, Özhan Keskinkale, Rıdvan Sağlam, Uğur Bulut, Yusuf Akyel, Ümit Aydemir. Bu oyuncular arasından İshak Çakmak, A. Sabri Fener, Bilal Aziz ve Ömer Ali’nin Konyaspor’a transfer olması ile birlikte Anadolu Selçukluspor’un yeni bir takım oluşturması bekleniyor. Bu takım Konyaspor altyapısı ağırlıklı olacak.

Konyaspor A takım kadrosunda yer alan bazı oyuncular teknik direktör Hüsnü Özkara’nın raporu doğrultusunda Anadolu Selçukluspor’a verilecek. Yeni bir yapılanmaya giren Anadolu Selçukluspor’un en büyük problemleri arasında olan tesis sorununu çözmek için ise çalışmalar devam ediyor. Kayacık Tesisleri ile ilgili olarak görüşmelerin devam ettiği olumlu sonuçlanması halinde bu tesislerin Anadolu Selçukluspor’a verileceği belirtiliyor. Renkleri yeşil-beyaz olan Anadolu Selçukluspor lig maçlarını ise Selçuklu Belediyesi Adnan Menderes Stadı’nda oynayacak.

Grupta yeşil-beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon mücadele ettiği güçlü ekiplerde var. Grupların fikstür çekimi ise ileri bir tarihte yapılacak. Spor Toto 2. Lig Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da Beyaz Grupta mücadele edecek. Torku Şekerspor’un Konyaspor ile birleşmesi ve isim değişikliği yaşaması halinde de aynı rakiplerle mücadele edecek. 2012-2013 sezonunda Beyaz Grupta mücadele edecek takımlar şu şekilde: Anadolu Selçukluspor, Kızılcahamamspor A.Ş., Beypazarı Şekerspor, Alanyaspor, Balıkesirspor, İnegölspor, Yeni Malatyaspor, Ofspor, Denizli Belediyespor,, İskenderun Dç Spor, Bayrampaşaspor, Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor, Kırklarelispor, Altay,Tokatspor, Körfez Futbol Kulübü.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.