Selçuklu Türkmen'e emanet

Selçuklu Türkmen'e emanet

Teknik Direktör Mevlüt Ataseven'in istifasının ardından sarsılan yeşil-beyazlılar, Torku Konyaspor yardımcı antrenörü Tayfun Türkmen'e emanet edildi.

Teknik Direktör Mevlüt Ataseven’in görevden ayrılmasının ardından Anadolu Selçukluspor, kamp çalışmalarını Konyaspor yardımcı antrenörü Tayfun Türkmen nezaretinde sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar 2. özel maçına bugün çıkacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, devre arası hazırlıklarının 2. etabına Antalya'da devam ediyor. Teknik Direktör Mevlüt Ataseven'in istifasının ardından sarsılan yeşil-beyazlılar, Torku Konyaspor yardımcı antrenörü Tayfun Türkmen'e emanet edildi. Türkmen, Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ile antrenman öncesi bir süre görüşerek antrenmena çıktı.
Tayfun Türkmen gözetiminde öğleden önce yapılan antrenmana takımdan ayrı program uygulanan Kenan Karışık ile Serbay Yağız ile birlikte hasta olan Ali Kafadar katılmadı. Aykut Uluç, Emre Akdağ ve Rıdvan Sağlam ise takımdan ayrı koşu çalıştı. Isınma koşusu ile başlayan çalışma daha sonra dar alanda yapılan pas çalışmaları ile devam etti. Soğuk havada yapılan antrenmanımız çıkış koşuları ile tamamlandı. Takımda Ümit Milli Takım seçmelerinden dönen Kaleci Ahmet Sabri Fener ve futbolcu Candemir Aktav’da akşam antrenmanında takıma katıldı.
Özel maç serisinin ilkinde geçtiğimiz gün Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlılar, Antalya kamptaki ikinci hazırlık maçını dün TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor ile oynadı. Yeşil-beyazlılar üçüncü hazırlık maçında ise Samsunspor ile bugün karşı karşıya gelecek.

Ayrıca Ara transfer çalışmalarını kamp döneminde tamamlamak isteyen Anadolu Selçukluspor'da   yönetim kurulu temaslarını sürdürüyor. Teknik heyetin verdiği rapora göre harekete geçen yönetim kurulu, yeşil-beyazlı takıma bir forvet, bir orta saha ve takımın her iki kanadına da futbolcu kazandırmak için çaba gösteriyor. Temsilcimiz kamp süresince gurbetçi oyuncu deneyecek. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu oyuncuların takıma katılıp katılmayacağı belli olacak. Ayrıca Anadolu Selçukluspor'un Konyaspor'un genç futbolcuları Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven'i renklerine bağlamak istediği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.