Selçuklu potada ilk devrenin lideri

Selçuklu potada ilk devrenin lideri

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurup'ta mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı ligin ilk yarısında son sınavını deplasmanda Kıbrıs temsilcisi Fastbraek takımı karşısında verdi.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurup'ta mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı ligin ilk yarısında son sınavını deplasmanda Kıbrıs temsilcisi Fastbraek takımı karşısında verdi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi olan mavi-beyazlılar mücadeleyi 82-57 galip tamamlayarak ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Maçın ilk dakikalarında ev sahibi ekip art arda bulduğu sayılarla öne geçerken, kısa sürede toparlanan Selçuklu Belediyesi Onur ve Mustafa Ünlü'nün sayıları ile skorda üstünlüğü ele geçirdi. Mücadelenin birinci periyodu 22-15, 2. periyodu 51-35 ve üçüncü periyodu ise 70-48 mavi-beyazlıların üstünlüğü ile geçilirken, maç sonunda skor tabelası 82-57'lik skorla konuk takım Selçuklu Belediyespor lehine idi.

Karşılaşmada genç oyuncularına şans tanıyan Antrenör Recep Albay, maç boyunca gençleri sahada tutarak zaman zaman tecrübeli isimlerle skor üstünlüğü korumayı da ihmal etmedi. Etkili oyunculara sahip ve özellikle 3 sayılık atışlarda isabetli sonuçlar alan rakibi karşısında fazla zorlanmayan mavi-beyazlılar aldığı bu galibiyetle ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Selçuklu Belediyespor takımında Fastbraek karşısında Onur 18, Mustafa Ünlü 16, Serhat 12, Mehmet Ali 11, Mustafa Kağankaya 9, Volkan 6, Sami 4, İbrahim ve Orhan 3'er sayı ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.