Selçuklu Kick-Boks’ta başarılı

Selçuklu Kick-Boks’ta başarılı

Kickboks İSKA Danimarka sorumlusu Bayram Korkmaz, Konya ziyaretinde Selçuklu Belediyespor Kickboks çalışmalarını yerinde gördü ve sporcularla görüş alış verişinde bulundu.

Kickboks Konya İl Temsilcisi İbrahim Arif Erağdiç ve Selçuklu Belediyespor Kickboks antrenörü Muharrem Mermer’in de hazır bulunduğu ziyarette,  kickboks konusunda sporculara deneyimlerini anlatan Kickbos İSKA Danimarka sorumlusu Bayram Korkmaz, sporcuların performanslarının iyi olduğunu ve çok güzel bir ortamda, başarılı isimlerden eğitim aldıklarını ifade etti. Selçuklu Belediyesi Dumlupınar Spor Salonunda yapılan ziyaret programında Selçuklu Belediyespor Kickboks takımının umut verdiğini, alınan başarılarla gururlandırdığını ifade eden Korkmaz, özellikle küçük yaştaki sporcuların çekirdekten yetişerek daha büyük başarıları beraberinde getireceğini, azimli ve deneyimli bir antrenörle çalışmanın her zaman üstünlük sağlayacağını belirtti.

Selçuklu Belediyesinin de spora büyük yatırımlar yaptığının altını çizen Korkmaz,  “Konya’da özellikle Selçuklu ilçesinde bir sporcunun başarılı olmaması artık mümkün değildir. Altyapısı ile değerli antrenörleri ile mükemmel bir yapı oluşturulmuştur. Bu yapının da en iyi şekilde değerlendirildiğini rahatlıkla görmekteyiz” dedi. Avrupa’daki başarılı Türk antrenörlerden biri olan Bayram Korkmaz Türkiye’ye her gelişinde ziyarette bulunacağını ifade ederek Selçuklu Belediyesi Kickboks antrenörü Muharrem Mermer ve asistanı Abdülhamit Topçu’ya  kickboks logo baskılı şort hediye etti.  Selçuklu Belediyespor Kickboks antrenörü Muharrem Mermer’de, Bayram Korkmaz’a çeşitli hediyeler vererek,  İzmir’de  4 Ağustos 2009 tarihinde yapılacak olan büyükler ve gençler Full-Semi ile yıldızlar Semi Contact müsabakalarına öğrenci göndereceklerini ve bu turnuvadan derece beklediklerini söyledi.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.