Selçuklu Judo Kulübü  10. Yaşını Kutladı

Selçuklu Judo Kulübü 10. Yaşını Kutladı

Selçuklu Judo Kulübü 10. yılını düzenlenen bir geceyle kutladı. Geceye Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'da katıldı. 10 yıl önce gönüllülük ilkesi ile başlayan bu çalışmanın şimdi olimpiyat hedefi olan bir organizasyon haline gelmesinden büyük mutluluk duyd

Selçukluda Judo 10 Yaşında Programı Gerçekleştirildi. Selçuklu Judo Kulübü tarafından“Selçukluda judo 10 yaşında” programı düzenlendi. Programa Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Arıcı, Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sabri Ak, Anadolu Selçuklu Spor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Selçuklu Judo Spor Kulüp başkanı Mustafa Baykan ve öğrenci velileri ile misafirler katıldı. Programda konuşma yapan Selçuklu Judo Spor Kulüp Başkanı Mustafa Baykan uzun yıllardır Konya`da ve Türkiye de ki en başarılı takımlar arasında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.  Ayrıca son yıllarda ve 2013 yılında bir çok Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra uluslararası bir çok madalya aldıklarını ve takım müsabakalarında da 2012 yılı lig şampiyonu olduklarını dile getirdi.

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ise Selçuklu Judo Spor Kulübünün her zaman Türkiye’nin en başarılı kulüpleri arasında olduğunu dile getirdi Türkiye ilk defa böyle bir organizasyonun Gerçekleştirilmiş olmasını ayrıca bir başarı olduğunu dile getirdi. Uysal “Selçuklu Judo Spor Kulübünün hem Türkiye de hem Avrupa da madalya getiren nadir kulüplerden biridir. Organizasyonu hazırlayan Selçuklu judo spor kulübüne ve yoğun programı arasında geceye iştirak eden Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise “ 10 yıl önce gönüllülük ilkesi ile başlayan bu çalışmanın şimdi olimpiyat hedefi olan bir organizasyon haline gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu ve bu şekilde içten ve emek vererek çalışan tüm antrenörleri kulüp yöneticileri sporcuları ve ailelerini  tebrik ettiğini belirtti. Gece, 10 yıl içinde yapılan çalışmaların ve başarıların anlatıldığı slayt ve sporcular tarafından yapılan judo gösterileri ile sona erdi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.