Selçuklu Ispartayı ağırlıyor

Selçuklu Ispartayı ağırlıyor

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Selçuklu Belediye evinde Ispartasporu konuk edecek. Sarayönü ve Beyşehir ise deplasmanda terleyecek

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz bugün birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Selçuklu Belediye evinde Ispartaspor’u konuk edecek. Sarayönü ve Beyşehir ise deplasmanda terleyecek

 

 

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Gruptaki tek merkez temsilcisi Selçuklu Belediyespor, son haftalardaki kötü gidişe son vermek için bugün konuk edeceği Ispartaspor karşısına galibiyet amacıyla çıkacak. Rakiplerinin de zor durumda olduğunu belirten mavi-beyazlıların antrenörü Zekeriya İğdeli, “Çok iyi giden takıma birdenbire ne olduğunu biz de anlayamadık. Gerçi bazı önemli oyuncularımızın eksikliğini, son haftalarda iyiden iyiye hissediyoruz ama, sahaya sonuçta rakip gibi siz de onbir kişi çıkıyorsunuz. Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda nerelerde hata yaptığımızı belirlemeye çalıştık. Ispartaspor karşısında aynı hataları tekrarlamazsak, sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatırız. Rakibimiz tehlike çemberinin tam için yer alıyor. O nedenle sonuna kadar maça asılacaklar, ancak biz kazanmaktan başka sonuç düşünmüyoruz” dedi. Saat 13.30’da Selçuklu Belediyesi Stadında başlayacak olan Selçuklu Belediyespor-Ispartaspor maçını Karaman Bölgesel hakemlerinden Adem Türkmen yönetirken, yardımcılıklarını ise Osman Deniz Şimşek ve Resul Esen yapacak. 4. hakem Murat Bardakçı.

 

SARAYÖNÜ BURDUR ŞEKERSPOR ÖNÜNDE

 

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta geçtiğimiz hafta sahasında aldığı yenilgiyle liderlik şansını kaçıran ve 4. sıraya kadar gerileyen Sarayönü Belediyespor bugün deplasmanda Burdur Şekerspor karşısında teselli arayacak. Moralsiz yeşil-siyahlı takımın Genel Kaptanı Özcan Zeybek, “Bir anlık hata, çok şeye neden oluyor. Berabere bile kalmamız liderliğe yükselmemizi sağlayacakken, maalesef yediğimiz son dakika golü tüm hesaplarımızı altüst etti. İddiamızdan bir yenilgiyle vazgeçecek değiliz, lig uzun bir maraton. Bunun rövanşı da var. Burdur Şekerspor, iyi bir takım. Son haftalarda da düzelme yoluna girdiler. Ancak bizim kazanmaktan başka çaremiz yok. Moralsiz de olsak, rakibimizi yenecek güce sahibiz. Yeter ki, kendimiz gibi oynayalım. Galibiyetle dönmeyi başarırsak, hem iddiamızı sürdürmüş hem de üzdüğümüz taraftarımızın gönlünü almış oluruz” dedi. Burdur Şekerspor-Sarayönü Belediyespor maçı bugün saat 13.30’da Gazi Atatürk Stadında başlayacak. Müsabakanın hakemleri Mithat Ortam, Yaşam Bacaksız ve Fatih Acar. 4. hakem Hakan Kıvanç.

 

BEYŞEHİR ISPARTA EMRESPOR SINAVINDA

 

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grup temsilcilerimizden ve küme düşmeye en yakın aday olan Beyşehir Belediyespor, bugün 2. sıradaki Isparta Emrespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda oynadığı iyi futbolunu karşılığını alamayan ve sürekli kaybettiği puanlarla dibe doğru hızla inen mavi-beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Memiş Kunt, “İyi oynuyoruz, sonuca gidemiyoruz. Birçok maçta hak etmediğimiz puanlar kaybettik. Takımın takviyeye ihtiyacı var ve bu açıkça görülüyor. Eksik görülen mevkileri takviye edip, ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapacağız. Emrespor, ligin en iyi ve güçlü takımlarından birisi. Üstelik şampiyonluğun en büyük adaylarından. Zor olsa da Isparta’dan puan çıkaracağımıza inanıyorum. Hafta boyunca iyi hazırlandık, rakibimizi evinde yenersek daha da iyi olacak ve ikinci yarıya moralli gireceğiz” dedi. Beyşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Isparta Demrespor maçı saat 13.30’da Atabey sahasında başlarken, müsabakayı Veli Karakaya, Koray Can Karadedeli ve M. Emre Karslı hakem üçlüsü yönetecek. 4. hakem Emin Barlas.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.