Selçuklu hoca arıyor

Selçuklu hoca arıyor

Spor toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Nevzat Dinçbudak ile yolların ayrılması ardından hoca arayışları devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da Nevzat Dinçbudak ile yolların ayrılması ardından hoca arayışları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Ergün Penbe ve Bahattin Güneş gibi isimler gündemde.

Ligde ilk yarının ardından Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile yollarını ayıran Konya Anadolu Selçukluspor hoca arayışlarına devam ediyor.

KAMPA KADAR BİTECEK

28 Aralık tarihinde ilk kampına başlayacak yeşil beyazlılarda bu tarihe kadar hoca sıkıntısının giderilmesi beklenmekte. Yeşil beyazlı yönetim önceki gün Nevzat Dinçbudak ile son bir görüşme yaparak sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetmişti. Dinçbudak fesih sonrası başarısız olmadığını ancak yönetimin aldığı karara da saygı duyacağını ifade etmişti. Başkan Günbaş bu belirsizliğin hafta sonu başlayacak kampa kadar son bulacağını ifade etti.

LİSTE KALABALIK

Bu arada yeşil beyazlıların transfer listesinde de çeşitli isimler bulunuyor. Şenol Güneş'in kardeşi olan Bahattin Güneş'in yanı sıra Galatasaray efsanesi Ergün Penbe gibi isimlerde listede. Ayrıca Ahmet Akcan, Bahri Kaya gibi isimler var. Yeşil beyazlı yönetim bu isimlerle temasını sürdürüyor.

TAŞDEMİR HALEN LİSTEDE

Bu isimlerin yannı sıra dün duyurduğumu İsmet Taşdemir'de halen listede yer alıyor. Mesut Bakkal ile yapılacak bir görüşme sonrası Taşdemir'inde Konya Anadolu Selçukluspor ile yollarının kesişme ihtimali halen var. Taşdemir futbolculuk döneminden Konya spor camiasının da yakından tanıdığı bir isim.

TRANSFER BEKLEMEDE

Öte yandan yeşil beyazlıların transfer gündemi de hoca arayışları nedeniyle sekteye uğradı. İdari konular gereğince yönetim kendi arasında yaptığı toplantı sonrasında bazı isimlerle yolları ayırma kararı alsa da yeni hocanın göreve başlaması sonrasında net kararlar verilecek. Kampın ilk gününde yeşil beyazlılardaki puslu havanın dağılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.