Selçuklu Derbi Haftası

Selçuklu Derbi Haftası

Selçuklu Belediyesi spor kulübü takımları bulundukları liglerde bu hafta zorlu maçlara çıkacak.

Selçuklu Belediyesi spor kulübü takımları bulundukları liglerde bu hafta zorlu maçlara çıkacak. Tüm ekipleri ile deplasmanda mücadele edecek olan mavi beyazlı kulüpte zorlu bir hafta olacak. Gurubun iddialı takımları ile karşılaşacak olan Selçuklu Belediyesi futbol, basketbol ve hentbol takımlarının alacağı sonuçlar gruplardaki sıralamayı yeniden belirleyecek.

HENTBOL TAKIMI LİDER AMASYA KARŞISINDA

Ligde geride kalan 6 haftada 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı Pazar günü saat: 13:00 da ligin yenilgisiz ve lider takımı Amasya Taşova ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan mavi beyazlı ekip Cumartesi günü sabah erken saatlerde Amasya'ya hareket edecek.

Gurupta 3. sıraya gerileyen Selçuklu Belediyesi lider takım karşısında galibiyet arayacak. Alınacak galibiyetin büyük önem taşıdığına dikkat çeken teknik heyet süper lig yarışından kopmamak için her maçın ve her galibiyetin büyük önem taşıdığını vurguladı.

POTA DA İDDİALI RAKİPLER BULUŞUYOR

EBBL 10. gurupta mücadeleden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı bu hafta sonu Ankara deplasmanına çıkıyor. Gurupta Selçuklu Belediyesi ile yenilgisiz unvana sahip olan Ankara Ormanspor ile mücadele edecek olan temsilcimiz maça Pazar günü çıkacak. Belediyesi. Gurubun iddialı ekipleri arasında yer alan Ankara Orman ile Selçuklu Belediyesi arasında oynanacak olan zorlu mücadele saat: 16:00 da oynanacak. Spor camiasında karşılaşma sonunda alınacak olan galibiyetin ligi lider olarak bitirebilme konusunda büyük katkı sağlayacağı görüşü hakim. Antrenör Volkan Ertetik nezaretinde çalışmalarını tamamlayan mavi beyazlılar Cumartesi günü Ankara'ya gidecek.

FUTBOLDA KRİTİK HAFTA

Amatör Süper Gurupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor Futbol takımı bu hafta sonu deplasmanda gurubun zorlu takımlarından Akşehir Kültürspor takımına konuk olacak. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Derespor karşısında aldığı farklı galibiyet ile rakibinin yaşadığı puan kaybının ardından zirveye yeniden yerleşmenin morali ile hazırlanan Selçuklu Belediyesi Akşehir'e galibiyet için gidecek.

Zorlu maçtan galip gelerek avantaj yakalamak isteyen mavi beyazlılar maça en iyi şekilde hazırlandı. Takımda önemli bir eksiğin bulunmadığı belirtilirken, karşılaşmanın Pazar günü saat: 14:00 da Akşehir stadında oynanacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.