Selçuklu Belediye zirvede

Selçuklu Belediye zirvede

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımları 2013-2014 sezonunda faaliyet gösterdiği branşlarda aldığı sonuçlar ve ortaya koyduğu mücadele ile spor camiasının dikkatlerini üzerine çekiyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü takımları 2013-2014 sezonunda faaliyet gösterdiği branşlarda aldığı sonuçlar ve ortaya koyduğu mücadele ile spor camiasının dikkatlerini üzerine çekiyor. lige haftalar önce başlayan Futbol ve Hentbol takımları mücadele ettikleri liglerde yenilgi yüzü görmezken sezona deplasmanda başlayan basketbol takımı da sahadan galip ayrılmayı başardı. Takımların ligde gösterdiği olumlu performans ve ortaya koyduğu mücadeleden en çok memnun olan ise Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetimi oldu.

YÖNETİM SONUÇLARDAN MEMNUN

Takımların liglerinde gösterdiği performans ve alınan sonuçlar ise Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetimini oldukça memnun ediyor. Mavi beyazlı yönetim gösterilen gayret ve harcanan emeklerin ardından alınan bu sonuçların kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Sezon sonuna kadar aynı şekilde mücadele ederek takımlarımızın üst liglere yükseldiğini görmek bizim için en büyük hediye olacaktır." dediler.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy yaptığı açıklamada, "Takımlarımızın liglerinde gösterdiği performans ve alınan sonuçlar bizi mutlu ediyor. Yönetim olarak hep birlikte bu sonuçlar için gayret gösteriyoruz. Sezon boyunca aynı şekilde bu başarılı grafiğimizi koruyarak Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü gibi büyük bir kulübü hak ettiği yerlere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu konuda yönetim, teknik kadrolar ve sporcularımızla birlik ve beraberlik içindeyiz. Kulübümüzü, ülkemizin en büyük ve modern tesislere sahip kulüpleri arasında olmasında bize destek olan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a yönetim kurulumuz, teknik ekiplerimiz, sporcularımız ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Sayın Altay'a en büyük teşekkürü ve hediyeyi sezon sonunda takımlarımızın elde ettiği başarılı sonuçlar ve kupalarla vermek istiyoruz." diye konuştu.

HENTBOL LİGDE İKİNCİ SIRADA

Türkiye Hentbol 1. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı 4 hafta önce başladığı ligde istikrarlı çizgisi koruyarak ligde ikinci sırada yer alıyor. Ligin son haftasında geçtiğimiz hafta sonu İzmir deplasmanında Göztepe'ye konuk olan mavi beyazlılar zorlu rakibi karşısında ortaya koyduğu oyunla sahadan 36-34 galip ayrılmayı başardı.

İlk yarısı yine Selçuklu'nun üstünlüğü ile tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında oldukça baskılı ve istekli oyun oynayan ve seyirci desteğini de arkasına alan Göztepe'nin öne geçmesine fırsat tanımayan Selçuklu Belediyesi maçtan galip ayrılarak ligin ikinci sırasındaki yerini korudu. Geride kalan haftalarda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı bu hafta ise sahasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımını konuk edecek.

FUTBOL TAM GAZ İLERİ

Konya amatör süper liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı geçtiğimiz yıl şanssız şekilde düştüğü Bal ligine yükselme hedefiyle yoluna fire vermeden devam ediyor. Sezona yeni bir antrenörle başlayan mavi beyazlılar takımı yeniden oluşturarak lige başladı. antrenör Cihan Önal ile yola çıkan Selçuklu Belediyesi Futbol Takımı ligin son haftasında konuk ettiği Muhasebe Gençler takımını mücadelenin ikinci yarısında bulduğu gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Ligde geride kalan haftada çıktığı maçların tamamını kazanan Selçuklu Belediyesi rakiplerine 13 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Sezona başlarken ortaya koyulan Bal ligi hedefine ulaşmak için yoluna emin adımlarla devam eden Selçuklu Belediyesi futbol takımının yönetimi ve camiasını memnun ediyor.

POTADA HEDEF PLAY-OFF MAÇLARI

Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı da lige oldukça iyi bir başlangıç yapmayı başardı. Ligin ilk haftasını fikstür gereği maç yapmadan geride bırakan temsilcimiz, ilk maçına ligin ikinci haftasında Afyon deplasmanında çıktı. 10. gurubun iddialı takımları arasında yer alan Afyon Belediyesi takımı karşısında ortaya koyduğu oyun ve aldığı sonuçla herkesi sevindiren basketbol takımı yükselme maçlarına kadar ilerlemek ve en iyi sonucu alarak sezonu tamamlamak istiyor.

Selçuklu Belediyespor Basketbol takımında sezon öncesinde takımın başarılı ismi Volkan Ertetik Antrenör olarak göreve geldi. Genç antrenör yakından tanıdığı oyuncularla sezona en iyi şekilde hazırlanarak eksiklerini giderdi. Uyumlu ve oturmuş ve bir kadrosu bulunan Selçuklu Basketbol takımının Afyon Belediyesi maçında tüm oyuncuların verimli ve gayretli oyunu hem teknik heyeti hem yönetimi memnun ederken sezon içinde büyük umut verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.