Selçuklu Belediye Zirve karşısında

Selçuklu Belediye Zirve karşısında

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 9. grupta mücadele eden Selçuklu Belediyespor sezonun 4. hafta maçında bugün en yakın takipçisi Zirve Üniversitespor ile karşı karşıya gelecek

Gaziantep Zirve Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.  Selçuklu Belediyespor Geride kalan haftada sahasında Melikgazi Belediyespor’u  konuk eden mavi-beyazlı ekip rakibini 83-65 yenerek puanını 6 yaptı. Grupta tek yenilgisiz takım olan Selçuklu Belediyespor bu unvanını Gaziantep deplasmanında da devam ettirmek istiyor. Grupta en çok sayı atan takım unvanına sahip olan mavi-beyazlı ekip rakip potalara toplam 292 sayı attı.  Mavi-beyazlı ekip kendi potasında ise 184 sayı gördü. Grupta 3. hafta sonunda Niğde Belediyespor İnönü Üniversitesi Akademispor’u  78-72,  Zirve Üniversitesi ise deplasmanda Adıyaman Belediyespor’u 105-56 yendi. Selçuklu Belediyespor sezonun 4. maçında ise Zirve Üniversitesi’ne konuk olacak. Zirve Üniversitesi Selçuklu Belediyespor’un en yakın takipçisi. Selçuklu Belediyespor rakibini deplasmanda yenerek hem zirveyi korumak hem de puan farkını açmak istiyor. Sezonun 4. haftasında oynanacak diğer maçların programı ise şu şekilde: Melikgazi Belediye-Niğde Belediye, İnönü Üniversitesi Akademi-Adıyaman Belediye.
KONYA GÜCÜ BAY
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 8. grupta mücadele eden temsilcimiz Konyagücü sezonun 7. haftasını maç yapmadan geçirecek. Geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Adanaspor’a 89-31 gibi farklı bir skorla yenilerek 3. sıraya gerileyen Kırmızı-beyazlı ekip iyi başlangıç yaptığı ligde son haftalarda düşüş yaşamaya başladı. Konyagücü oynadığı 6 maçtan 3 galibiyet 3 yenilgi aldı. Temsilcimiz Konya gücü ise 9 puanla 3. sırada haftayı tamamladı. Konyagücü’nün maç yapmayacağı 7. haftada ise şu karşılaşmalar oynanacak: Üniversitelerspor-Mersin Moda, Şehit Kamil Belediye-Mersin Moda,  68 Aksaray Belediye-Adanaspor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.