Selçuklu Belediye Manavgat önünde

Selçuklu Belediye Manavgat önünde

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Konya takımları ikinci yarının ikinci haftasında da zorlu hava şartlarına takıldı

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Konya takımları ikinci yarının ikinci haftasında da zorlu hava şartlarına takıldı. Olumsuz hava şartları edeni ile Beyşehir Belediyespor-Demre Belediyespor maçı ertelendi. Ayrıca Sarayönü Belediyespor’un rakibi Isparta Emrespor, yolların kötü olması ve ulaşım sorunu yaşayacakları gerekçesi ile TFF’ye başvuruda bulundu. TFF ise karşılaşmayı başka bir tarihe erteledi.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından 7. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden bir tek Selçuklu Belediyespor haftayı boş geçmeyecek. Temsilcimiz Manavgat Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Manavgat İlçe Antalya Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Maçı Manisa’dan bölgesel hakem Mehmet Şibal yönetecek. Şibal’ın yardımcılığını Hakan Çınar ve Onur Baylan yapacak.
Sakatlıkları süren oyunculardan sadece birinin oynayabilecek durumda olduğunu belirten mavi-beyazlı takımın antrenörü Zekeriya İğdeli, “Bizim hedefimiz, ilk kez katıldığımız Bölgesel Lig’de kalıcı olmaktır. Sezonun ilk yarısında çeşitli sakatlıklar nedeniyle, neredeyse her maça ideal kadromuzla çıkamadık. Buna rağmen başarılı sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. Herhangi bir takviye yapmadık, çünkü kadromuz yeterli. Ne var ki, şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor. Manavgat maçı öncesi beş oyuncumuz sakat ve bunlardan sadece birisi oynayabilecek durumda. Elbette mazeret değil. Sonuçta rakibiniz de sahaya on bir kişi çıkıyor, biz de. Deplasmanda Manavgat Belediyespor’dan puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum. Önemli oyuncularımızı oynatamasak da, onların yerine oynayacak olanlar da kendilerini aratmayacaktır. İnşallah, Konya’ya iyi haberlerle döneriz” dedi.
Öte yandan Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig’in 2, 6, 8, 11, 12 ve 13. Grupları’nda 28 ve 29 Ocak’ta oynanacak 13. hafta müsabakalarının tamamı olumsuz hava şartları nedeni ile ileri bir tarihe ertelendi. 7. Grup’ta; Beyşehir Belediyespor-Demre Belediyespor, Emirdağspor-Burdur Şekerspor, 9. Grup’ta ise Uşak Belediyespor-Turgutreis Belediyespor karşılaşmaları da ertelendi. Ertelenen müsabakalar TFF tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacak.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.