Selçuklu, Başkent'i ağırlıyor

Selçuklu, Başkent'i ağırlıyor

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ikinci yarının ikinci maçına bugün sahasında çıkıyor

Mavi-beyazlılar Ankara Üniversitesi takımını konuk edecek. Selçuklu Belediyespor-Ankara Üniversitesi Basketbol maçı Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda saat: 15:00'de başlayacak.

Ligin ilk yarısını namağlup lider kapatan Selçuklu Belediyespor, bu haftaki rakibini de yenerek yoluna kayıpsız olarak devam etmeyi hedefliyor. Takımda oyuncuların morali oldukça iyi ve sakat oyuncu bulunmuyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda mücadele ettikleri Ankara Üniversitesi takımını yine yenmek istediklerini ve yola kayıp vermeden devam etmek istediklerini belirten Antrenör Recep Albay, "Ligin ilk yarısını istediğimiz gibi geride bıraktık. İkinci yarıda da arzu ettiğimiz sonuçları aldık. Kalan maçlarımızı da en iyi şekilde tamamlamak ve guruplara gitmek istiyoruz. Oyuncularımız Ankara Üniversitesi karşısında en iyi şekilde mücadele edeceğine ve maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.