Selçuklu, Atlas Eğitim sınavında

Selçuklu, Atlas Eğitim sınavında

Türkiye Hentbol Erkekler A Klasmanı'nda mücadele eden Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı bugün saat: 17:00 da kendi sahasında Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü ile Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek.

Türkiye Hentbol Erkekler A Klasmanı'nda mücadele eden Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı bugün saat: 17:00 da kendi sahasında Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü ile Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu Adana deplasmanında Çukobirlik ile karşılaşan ve maçtan mağlup ayrılan mavi-beyazlılar, kupa maçını kazanarak ligin devre arasına moralle girmek istiyor. Selçuklu Belediyespor'un Türkiye Kupası maçında rakibi Atlas Eğitimi elemesi durumunda bundan sonraki maçlarında Süper lig takımları ile eşleşecek.

Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı Antrenörü Hasan Bakar, Atlas Eğitim takımını yenmek istediklerini söyledi. Bakar, "Rakibimizi kupada saf dışı etmemiz durumunda bundan sonraki maçlarda eşleşeceğimiz takımlar Süper lig takımları olacak. Bu durdum bizim için oldukça önemli. Çünkü takımımızın süper lig takımları ile oyun oynamasını bu konuda tecrübe kazanmasını istiyorum. İnşallah evimizde oynayacağımız kupa maçını kazanarak lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Konyalı spor severlerin maça gelerek takımımıza destek olmasını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.