Selçuklu atağa kalktı

Selçuklu atağa kalktı

Kadro kurma çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor, transferde atağa kalktı

Kadro kurma çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor, transferde atağa kalktı. yeşil-beyazlılar, 2 forvet, 2 orta saha ve 2’de defans olmak üzere toplam 6 isme imza attırdı

 

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, transferde atağa kalktı. Öncelikle teknik heyeti belirleyen ardından Konyaspor’dan gelen futbolcularla yeni sezon ekibini kurmanın ilk adımlarını atan yeşil-beyazlılar, transferin de startını verdi. Yeşil-beyazlılar, 2 forvet, 2 orta saha ve 2’de defans olmak üzere toplam 6 futbolcu ile anlaşma sağladı.

Oldukça genç isimleri renklerine bağlayan ve yeni sezonda diri bir takım görüntüsü vermek isteyen Anadolu Selçukluspor, Tecrübeli isimleri de takımın içinde düşünüyor. Bu isimlerden biri olan Uğur Yanıkdemir’in ise önümüzdeki günlerde imza atması bekleniyor. 3 kaleci ve 21 futbolcu olmak üzere toplam 24 kişilik bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda Rıfat Erdem, Ali Kireş, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç’ın Anadolu Selçukluspor’da forma giymesini kararlaştırılmıştı.

Torku Konyaspor’dan gelen 4 futbolcu ile kadrosunu şekillendirmenin startını veren yeşil-beyazlılar, Sarayönü Belediyespor’dan 1986 Ilgın doğumlu forvet Tayyar Karadağ, Kastamonuspor’dan 1989 Ankara Gölbaşı doğumlu orta saha oyuncusu Serhat Mermer, Karsspor’dan 1990 Altındağ doğumlu defans oyuncusu Göktuğ Uzunoğlu, yine Karsspor’dan 1989 İstanbul Kadıköy doğumlu orta saha oyuncusu Ekrem Sütçü, Gebzespor’dan 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu stoper Umit Kocabaş ve Ankara Türk Telekom’dan 1992 Kütahya Tavşanlı doğumlu forvet Barlas Yener ile sözleşme imzaladı.

Anadolu Selçukluspor, kadro kurma çalışmalarına bu hafta içinde yapacağı futbolcu seçmeleri ile devam edecek. Yeşil-beyazlılar, 2012-2013 sezonu profesyonel takım seçmelerini 18 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00’da Şehit Muharrem Samur Sahası’nda yapacak. Yapılacak olan seçmelere 18-25 yaş arası futbolcular katılacak. Organizasyona Türkiye ve Konya ile birlikte gurbetçi futbolcuların katılması bekleniyor. Anadolu Selçukluspor’un yapacağı seçmelerin başında teknik adam Salih Eken ile yardımcıları Hamdi Özturgut, Hacı Hasan Yaşar, Abdulkadir Subaşı ve Osman Durmuş bulunacak.

Ayrıca yeşil-beyazlı takımda, lig hazırlıklarının birinci bölümü 20 Temmuz’da Konya’da başlayacak. Konyaspor’un yenilenen Zafer Tesisleri’nde konaklayacak olan Anadolu Selçukspor’da çalışmalar 2 Nolu saha ile Belediye tarafından yaptırılan ve biri süredir atıl halde bulunan, ancak son günlerde yeniden onarılan Kayacık tesislerinde gerçekleştirilecek. Selçukluspor’un maçlarını oynayacağı saha olarak ise Selçuklu Belediye ile Atatürk stadının isimleri Federasyona bildirildi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.