Selçuklu 2.özel sınavında

Selçuklu 2.özel sınavında

Demir ile 2-2 berabere kalan Anadolu Selçukluspor, ikinci özel sınavında bugün Kahramanmaraş Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.

Antalya kampını yoğun bir tempoda sürdüren ve ilk hazırlık maçında Ankara Demir ile 2-2 berabere kalan Anadolu Selçukluspor, ikinci özel sınavında bugün Kahramanmaraş Belediyespor ile karşı karşıya geliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, devre arası hazırlıklarının 2. etabına Antalya'da devam ediyor. Özel maç serisinin ilkinde geçtiğimiz gün Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlılar ikinci hazırlık maçında bugün Kahramanmaraş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma temsilcimizin kamp yaptığı otelin sahasında saat 15.30'da başlayacak. Yeşil-beyazlılar üçüncü hazırlık maçında ise Samsunspor ile yarın karşı karşıya gelecek.

Anadolu Selçukluspor’un yönetim kurulu teknik peyet ve futbolcuları Antalya kampında yanlız bırakmadı. Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, 2. Başkan Zekeriya Mızırak, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Remzi Ay, Tiriatlon Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi H.Avni Uluer takımın kamp yaptığı Topkapı Palace Oteline gelerek dün görevinden istifa eden Teknik Direktör Mevlüt Ataseven ve futbolcuları ziyaret etti.
Öte yandan Ara transfer çalışmalarını kamp döneminde tamamlamak isteyen Anadolu Selçukluspor'da   yönetim kurulu temaslarını sürdürüyor. Teknik heyetin verdiği rapora göre harekete geçen yönetim kurulu, yeşil-beyazlı takıma bir forvet, bir orta saha ve takımın her iki kanadına da futbolcu kazandırmak için çaba gösteriyor. Temsilcimiz kamp süresince gurbetçi oyuncu deneyecek. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu oyuncuların takıma katılıp katılmayacağı belli olacak. Ayrıca Anadolu Selçukluspor'un Konyaspor'un genç futbolcuları Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven'i renklerine bağlamak istediği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.