Selçuk zirve savaşında

Selçuk zirve savaşında

Final Gençlik'e yenilerek moral kaybeden Selçuk Üniversitesi, yarın evinde moral arayacak

Sarı-mavililer, kendisini yakından takip eden Darüşşafaka ile evinde karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 16.00'da başlayacak

Türkiye Erkeler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, yarın kendi salon ve seyircisi önünde  Darüşşafaka ile karşı karşıya gelecek. Selçuk Üniversitesi Kampüsü 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00'de başlayacak. Mücadeleyi Serkar Sert, Orkun Yurtdaş ve Ali Cihan Yıldırım hakem üçlüsü yönetecek. Geçtiğimiz hafta Final Gençlik deplasmanında mağlup olarak moral kaybeden sarı-mavililer evinde kazanarak zirvedeki yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, zorlu haftaya girilirken 27 puan ve averajla liderliğini sürdürüyor. Sarı-mavililerin rakibi  Darüşşafaka ise 26 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor. 27 puanlı bider takımlardan Uşak Üniversitesi 2. Maliye Milli Piyango ise 3. sırada bulunuyor. Bir başka deyişle sarı-mavililer bugün oynayacağı karşılaşmada adeta zirve savaşı verecek. Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hesaplayan temsilcimiz istediği aldığı takdirde liderliğini sürdürecek. Sarı-mavililer olası yenilgide ise zirveyi rakiplerine bırakacak.

Evinde kazanmanın hesaplarını yapan sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor. Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ajlan Kavasoğlu, bugün kendi evlerinde kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta Fginal Gençlik karşısında aldıkları şok yenilgi ile moral kaybettiklerini ifade eden Kavasoğlu; “Bugün zirve için mücadele eden rakipleri  Darüşşafaka'yı mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam etmek ve moral bulmak istiyoruz. İyi bir ekibiz ve evimizde oynamanın verdiği avantajı iyi kullanarak kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.