Selçuk Vestel'i gözüne kestirdi

Selçuk Vestel'i gözüne kestirdi

Torku Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda oynayacağı Vestel maçına kilitlenmiş durumda. Son iki maçını kazanarak çıkış yakalayan Üniversite Vestel'i de yenip Play-Off'a kayıpsız girmenin hesaplarını yapıyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yarın oynayacağı Vestel maçının hazırlıklarına devam ediyor. Dünü çift idmanla geçiren sarı-mavili takım bu sabah erken saatlerde Manisa'ya hareket edecek ve kampa girecek. Maliye Milli Piyango şanssız bir şekilde son saniye üçlüğüyle kaybettikten sonraki iki maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalayan Torku Selçuk Üniversitesi'nde oyuncuların hafta arasında yapılan antrenmanlarda oldukça moralli olduğu gözlendi. Takımın başına Halil Üner'in gelmesinin ardından daha farklı bir kimliğe bürünen ve daha mücadeleci bir takım haline gelen Üniversite geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol karşısında ortaya koyduğu iyi oyunu Vestel karşısında da sürdürüp Play-Off'a kayıpsız girmek istiyor. Rakip Vestel açısından da çok kritik  bir hafta. 47 puanla 9. sırada bulunan Vestel geçen hafta Play-Off'a katılma adına mücadele ettiği rakiplerinden Best Balıkesir Basketbol'a yenilerek yarışta büyük bir yara almıştı. Temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ile oynayacağı maçı muhakkak kazanmak zorunda olan Vestel kadrosunda Justin Horatio Knox,  Antabia Giovonte Waller gibi skorer ve etkili oyuncuları bulunduruyor. Temsilcimiz bu maç öncesinde ligde geride kalan 30 maçta topladığı 50 puanla 4. sırada yer alıyor.

HERKES ŞANS BULDU

Antrenör Halil Üner'in takımın başına geçmesinin ardından sistem değişikliğine giden Torku Selçuk Üniversitesi değişikliğin meyvelerini toplamaya başladı. Üner'in maç içinde sık sık oyuncu değiştirmesi ve kadroda olan bütün oyunculara süre vermesi takım içindeki havayı iyileştirdi. Daha önce sahada ortalama 35'er dakika oyunda kalan pek çok oyuncunun sahada kalma süresi 25'er dakikaya düşerken süre alamayan pek çok oyuncu takıma katkı sağlamaya başladı. Rotasyon sisteminin hem takımı tanıma hem de bütün oyuncuları kazanma adına uyguladığını söyleyen antrenör Halil Üner, “Bu şekilde oynamaya devam edeceğiz. Ancak sistemimiz rakibe ve maçın durumuna göre değişecektir. Ancak şu anda oynanan oyundan herkes memnun. Çalışan herkes süre alabiliyor” iadelerini kullandı.

Potada 31. hafta bugün başlıyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 31. haftası bu gün 14:30'da oynanacak olan Final Gençlik-Best Balıkesir Basketbol maçı ile başlayacak. 31. Hafta maç programı şöyle:  Cumartesi 13.00 İzmir BŞB. - Yeşilgiresun Belediye (İzmir | Celal Atik S.S.), 14.00 Maliye Milli Piyango – Pertevniyal (Ankara | Ankara S.S. Küçük), 15.00 İstanbul BŞB. - Gelişim Koleji İstanbul | Cebeci S.S.), 15.00 Vestel - Torku Selçuk Üniversitesi (Manisa | Atatürk), 17.00 Göztepe Basketbol - Fibrobeton İstanbulspor (İzmir | Narlıdere Güven Erkaya), 17.00 Trabzonspor Basketbol - Akhisar BLD. (Trabzon | 19 Mayıs S.S.). Pazar: 17.00 Darüşşafaka - Pİ Koleji (İstanbul | Darüşşafaka Ayhan Şahenk S.S.), Pazartesi: 15.00 Bandırma Kırmızı - Mackolik.com Uşak Univ. (Balıkesir | Banvit Kara Ali Acar S.S.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.