Selçuk Vesteli ağırlıyor

Selçuk Vesteli ağırlıyor

2. Ligin zirvesinde yer alan Torku Selçuk Üniversitesi bugün taraftarı önünde sekizinci sırada yer alan Vestel ile karşı karşıya geliyor

2. Lig’in zirvesinde yer alan Torku Selçuk Üniversitesi bugün taraftarı önünde sekizinci sırada yer alan Vestel ile karşı karşıya geliyor. Sarı-mavililerin tek hedefi evinde kazanarak 14’de 14 yapmak

 

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bugün seyircisi önünde Vestel Spor ile karşı karşıya gelecek. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmada Murat Turan, Mehmet Fatih Ertürkmen ve Vural Göksu’dan oluşan hakem triosu görev yapacak. Hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Torku Selçuk Üniversitesi’nde hedef 14’de 14 olarak belirlendi.

Sarı-Mavili temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, morallerin yüksek olduğu belirtildi. Ligin ilk yarısında Manisa’da oynanan maçta rakibini uzatma sonucunda mağlup eden Torku Selçuk Üniversitesi, bugün de kazanıp hem yenilmezliğini 14 maça çıkarmak, hem de liderliğini sürdürmek istiyor. Manisa temsilcisi Vestel Spor ise 35 puanla sekizinci sırada yer alırken, Konya’da kazanıp play-off iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, tecrübeli bir kadromuz var. Belli bir sanayici grubu ve Şeker’in desteğiyle 13’te 13 yaptık. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi. Şehir açısından da önemli bir durum. Yeni hocamızla inşallah Vestel maçını da kazanıp üst üste 14. galibiyetimizi alacağız” dedi.

Öte yandan Garanti Koza İstanbulspor-Tenis Eskrim Dağcılık ve Tire Belediye-Final Gençlik maçıyla 23. Haftası perdesi açılan ligde bugün oynanacak maçların proğramı şu şekilde: 13.00 Optimum TED Ankara Kolejliler-Genç Telekom (Ankara/TOBB S.S.), 14.30 Gelişim Koleji-Orman (İzmir/Gelişim Koleji S.S.), 15.00 İstanbul B.Ş.Bld.-Darüşşafaka (İstanbul/Cebeci S.S.), 16.00 Selçuk Üniversitesi-Vestel (Konya/Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs S.S.), 17.00 Maliye Milli Piyango-Gaziantep B.Ş.Bld. (Ankara/Atatürk S.S.), 18.00 Akhisar Bld.-Pertevniyal (Manisa/Akhisar Belediye S.S.), 18.00 Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Gamateks PAÜ (Balıkesir/Kurtdereli S.S.), 18.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor-Başkent Gençlik (Uşak/Atatürk S.S.)

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.