Selçuk Üniversitesi5. sıraya çıktı

Selçuk Üniversitesi5. sıraya çıktı

Başkent Gençlik karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından geçtiğimiz gün Gamateks Pamukkale Üniversitesini evinde mağlup eden Selçuk Üniversitesi, aldığı bu galibiyet ile 5. sıraya çıktı

Başkent Gençlik karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından geçtiğimiz gün Gamateks Pamukkale Üniversitesini evinde mağlup eden Selçuk Üniversitesi, aldığı bu galibiyet ile 5. sıraya çıktı.Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz eden Torku Selçuk Üniversitespor, ligin 11. haftasında geçtiğimiz gün Gamateks Pamukkale Üniversitesi’ni konuk etti. 10. haftada Başkent Gençlik karşısında farklı bir galibiyet alan sarı-mavililer, Pamukkale Üniversitesi’ni de evinde 85-72 mağlup etmeyi başardı ve ligdeki çıkışını sürdürdü. Selçuk Üniversitesi aldığı bu galibiyetle 18’e çıkarttı ve ligin 5. sırasına yükseldi. Selçuk Üniversitesi’nde 21 sayı atan Erdem ve 20 sayı atan İlkay ortaya koydukları performansla teknik heyeti memnun ederken, sarı-mavili ekip adına gelecek için umut verdiler.

 

Öte yandan Ligin 11. haftası geçtiğimiz cumartesi günü birbirinden heyecanlı maçlara sahne oldu. Ligde liderliğini sürdüren Genç Telekom tenis Eskrim ve Dağcılık deplasmanında müthiş bir mücadeleye sahne olan zorlu bir maça çıktı ve karşılaşmayı 70-69 kazanarak zirveye sıkı sıkı tutundu. Telekom bu galibiyetle puanını 22’ye çıkardı. Zirve yarışışından kopmamak isteyen Otimum TED Ankara Kolajliler ise evinde ağırladığı Uşak Üniversitesini 83-59 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 20’ye çıkarttı. Darüşşafaka’yı 87-85 mağlup eden Maliye Milli Piyango ise 19 puanla 3. sıradan yarışa devam etti.

 

Ligin 11. haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Tenis Eskrim Dağcilik 69-70 Genç Telekom, Gelişim Koleji 68-58 Best Balıkesir Basketbol Kulübü, Final Gençlik 79-76 Orman, İstanbul Büyükşehir 72-61 Başkent Gençlik, Vestel 63-59 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Selçuk Üniversitesi 85-72 Gamateks Pamukkale Üniversitesi, Optimum TED Ankara Kolejliler 83-59 Uşak Üniversitesi Belediyespor, Maliye Milli Piyango 87-85 Darüşşafaka. Ligin 11. haftası dün akşam oynanan Tire Belediyesi - Akhisar Belediyesi ve Garanti Koza İstanbulspor–Pertevniyal karşılaşmaları ile tamamlandı.

 

12. Hafta maçları: Pertevniyal-Selçuk Üniversitesi, Genç Telekom-Final Gençlik, Gamateks Pamakkale Üniversitesi-İstanbul Büyükşehir, Best Balıkesir Basketbol Kulübü-Tire Belediye, Başkent Gençlik-Vestel, Maliye Milli Piyango-Optimum TED Ankara Kolejliler, Akhisar Belediye-Garanti Koza İstanbulspor, Gaziantep Büyükşehir-Tenis Eskrim Dağcilik, Uşak Üniversitesi Belediyespor-Gelişim Koleji, Darüşşafaka-Orman.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.